MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

15% reducere la scruburile pentru scalp IKOO - ritualul perfect pentru un par sanatos si stralucitor!

28-02-2020
Exfolierea scalpului este extrem de importanta pentru mentinerea parului si a scalpului sanatos!
 
Scruburile pentru scalp de la IKOO sunt acum cu 15% reducere, serie ce contine doua scruburi esentiale - unul pentru curatare profunda si unul pentru volum, ambele potrivite pentru orice tip de par.
 
 
 
- Scrubul de curatare profunda pentru scalp IKOO Cleansing Sea Salt Scalp Scrub este un scrub pentru scalp imbogatit cu sare de mare pentru o curatare intensa si profunda. Dupa ce a fost amestecat cu putina apa, scrubul este transformat intr-o spuma pufoasa care indeparteaza eficient murdaria acumulata, celulele moarte si reziduurile produselor de styling. Contine Extract de Hibiscus, care este bogat in vitamine, elimina uleiurile inutile si ajuta la curatarea scalpului.
 
Scrubul volumizator pentru scalp IKOO Volumizing Sugar Scalp Scrub este imbogatit cu argila minerala din Maroc si zahar brun. Scrubul curata eficient scalpul si creeaza un volum uimitor de radacina. Argila minerala adaugata elimina uleiul excesiv, iar zaharul brun curata scalpul in profunzime. Cand este amestecat cu putina apa, scrubul este transformat intr-o spuma pufoasa care indeparteaza cu succes murdaria acumulata.
 
Produs vegan / fara alcool / fara silicon / ulei mineral.
 
*oferta valabila pana pe 6 martie (inclusiv) sau pana la epuizarea stocurilor
 
Va dorim cumparaturi cat mai placute!!!