MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

-15% reducere la uleiul O'right Camellia - secretul gheiselor pentru un par lung, sanatos si frumos!

06-10-2020

Uleiul de camelie - secretul gheiselor pentru ingrijirea parului lung

Uleiul de camelie este un ulei de frumusete exotic, cu efect anti-age, cunoscut inca din antichitate pentu calitatile unice care ingrijeste parul, daruind sanatate, vitalitate, elasticitate. Considerat de mult timp un adevarat  elixir pentru sanatate si frumusete in Japonia si China, acest ulei a fost folosit in toate ritualurile de infrumusetare, cu mult inainte de aparitia oricarui produs cosmetic.

Se considera ca uleiul de camelie este unul dintre principalele produse care face ca asiaticele sa se poata mandri cu un ten de portelan sau cu un par lung, sanatos starlucitor ca o oglinda. Planta din care este extras face parte din familia arborilor de ceai verde, originara de pe insula Izu Oshima, Japonia. Acolo, o adevarata atractie si mister sunt femeile locale cu parul lung si stralucitor, care ajunge aproape la pamant. Uleiul de camelie se obtine prin presarea la rece a semintelor ce se gasesc in pastai, iar secretul gheiselor se ascunde in faptul ca, in fiecare seara, acestea inmuiau pieptanul in acest scump lichid, periind si ingrijind podoaba capilara, aceasta devenind si mai stralucitoare, parfumata, sanatoasa.

Uleiul de camelie este unul dintre cele mai versatile uleiuri, avand proprietatea sa revitalizeze si sa hraneasca in profunzime firul de par. Are calitatea de a transforma si cel mai deteriorat par intr-unul desavarsit, catifelat si neted.

Uleiul nutritiv O'right Camellia detine o formula speciala care are la baza uleiul extras din camelie. Acest produs detine, de asemenea, o compozitie imbogatita cu ulei de macadamia si ulei de fructe Euterpe oleracea, toate acestea garantand vitalitate si celui mai tern par, asigurand hidratare in profunzime. Toate acestea, plus un parfum unic, natural obtinut. 

Ueiul de camelia O'right Camellia:
Hidrateaza in profunzime si hraneste pana si varfurile uscate si deteriorate
Reface zonele deteriorate de pe lungimea firului de par
Sigileaza varfurile despicate
Insanatoseste parul si previne ruperea acestuia
Asigura control anti-frizz
Netezeste parul, il catifeleaza, il face placut la atingere, stralucitor si atragator
Faciliteaza aranjarea podoabei capilare in orice stil dorit

Uleiul de camelie O'right Camellia 100 ml и 10 ml еste сu 15%  reducere pana la sfarsitul lunii octombrie!

Va dorim cumparaturi placute!

Spre uleiul O'right Camellia