MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

15% reducere IKOO! Arta parului frumos!

08-06-2021

 
 
 
Pret special cu 15% reducere IKOO!

Marca IKOO ne ajuta ca aranjarea, pieptanarea, uscarea podoabei capilare sa fie niste activitati placute, ingrijindu-se in acelasi timp de sanatatea si frumusetea parului. Folosind tehnologii inovative si ultimele tendinte in domeniul cosmeticii profesionale pentru ingrijirea parului, IKOO ofera o gama larga de produse si perii pentru par de inalta calitate.

Acest brand foloseste o tehnologie inovativa si creaza o colectie de lux de perii pentru par, care nu rup firele si il protejeaza de efectele daunatoare ale temperaturilor ridicate pe parcursul uscarii sau coafarii acestuia. Pot fi folosite atat pentru pieptanarea parului uscat, cat si pentru cel ud. Sistemul special al periilor permite o pieptanare blanda, fara durere, fara smulgerea firelor si protejand in acelasi timp scalpul. 
 

Acele fine, aranjate in stil sah/mat, efectueaza un masaj al scalpului pe parcursul pieptanarii, stimuland cresterea firelor, cat si microcirculatia sanguina. Periile descurca si cel mai incalcit tip de par, fara sa creeze discomfort sau fara a deteriora structura firelor de par.
 
 Periile pentru uscarea parului IKOO detin o fanta pentru aer in forma de "X" care permite ca podoaba capilara sa fie protejata de temperatura ridicata a uscatorului.
 Periile electrice IKOO netezesc cuu facilitate si usurinta parul, oferindu-i un aspect natural atragator.
 Toate periile  IKOO sunt fabricate din materiale de calitate superioara, fara sa contina substante de natura animala.Combinatia produselor cosmetice IKOO cu periile pentru par duce la obtinerea unor rezultate uluitoare, un par extrem de frumos si sanatos.
Acum poti profita de reducerea cu 15% si poti detine si tu peria dorita sau produsele preferate ale brandului  IKOO.*oferta valabila pana pe 30 iunie, inclusiv
Iar acum, livrarea este din partea noastra, pana pe 10 iunie, inclusiv. Grabeste-te! 
Cumpara cu 15% reducere


Va dorim cumparaturi placute!