MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

20% reducere la Marrakesh - miracolul Marocan pentru un par sanatos si stralucitor !

01-10-2020

Marrakesh - sentiment, traire, emotie si orient !

Cosmetica pentru par care va ajuta sa cunoasteti lumea magica din Maroc, prezentata sub forma unor produse minunate, de un inalt nivel de calitate si eficacitate! Acum сu 20% reducere! 
Produsele Marrakesh contin o compozitie bogata de uleiuri, care transforma parul in matase cu stralucire de diamant si ofera o doza de traire inimaginabila. Aromele patrunzatoare ofera un sentiment de traire suprema, senzuala, chiar de la primul inspir.
A folosi produsele Marrakesh еste o adevarata traire plina de emotii, care va face din tine parte din povestile " Ö mie si una de noptI"

PENTRU UN PAR CU ADEVARAT SANATOS SI STRALUCITOR 

Secretul rezultatelor rapide si vizibile obtinute cu produsele Marrakesh sta ascuns in continutul ridicat de ulei de argan marocan si de ulei de canepa. Aceasta combinatie perfecta asigura rezultate incredibile asupra podoabei capilare, chiar de la prima utilizare.

Uleiul de canepa еste cunoscut ca " cel mai perfect echilibrat ulei din natura", dat fiind ca are in compozitie acizii grasi Omega-6 si Omega-3 in raport de 3:1. Aceasta garanteaza un rezultat incredibil asupra parului: densitate, stralucire si catifelare.

Pe de alta parte, uleiul de argan, cunoscut ca si  "aurul lichid al Marocului", ofera parului vitalitate si nutrire. Stopeaza despicarea varfurilor parului, diminueaza ruperea acestuia si reface zonele uscate si deteriorate de pe toata lungimea firului de par. . 

Produsele Marrakesh NU contin:
✖ Parabeni
✖ Sulfati
✖ Ftalati 
✖ Derivati din petrol 
✖ Coloranti artificiali 
✖ Alcool dehidratat 

✖ Propylglicol

*oferta este valabila pana 31 octombrie inclusiv.

Va dorim cumparaturi placute !  

-20% Marrakesh