MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

20% reducere la PHILIP KINGLSEY! Stiinta in ingrijirea parului

29-06-2022

 
 
Produse pentru par care actioneaza!
 
Cosmetica de la PHILIP KINGSLEY uneste mai bine de 60 ani cercetari, experienta si inovatii pentru a atinge tot ceea ce promite. Abordare holistica si efectiva pentru un par frumos si sanatos. 
CASA TRIHOLOGIEI
Trihologia sta in spatele oricarui produs  PHILIP KINGSLEY. Fiecare formula este creata pentru a rezolva probleme reale legate de par si scalp, probleme cu care se confrunta zilnic trihologii din clinicele PHILIP KINGSLEY.


Trihologia este o disciplina stiintifica ce uneste cunostinte de  anatomie, dermatologie, anatomie patologica, biologie si cosmetica. Trihologii urmaresc stimularea cresterii parului si indesirea acestuia, vindecarea caderii firelor si a raririi acestora, ruperea sau subtierea, cat si alte afectiuni legate de scalp. 

UN PAR SANATOS POATE SCHIMBA VIATA!

Misiunea PHILIP KINGSLEY este de a descoperi potentialul parului, folosind cercetari indelungate si stiinta. Profita de acest lucru si achizitioneaza produse recunoscute mondial, premiate de nenumarate ori, care va vor schimba podoaba capilara si totodata viata!

Philip Kingsley (1930-2016) este triholog recunoscut si un adevarat vizionar in ingrijirea parului. Pe parcursul carierei sale indelungate, de peste 65 ani, acesta vindeca parul si intareste moralul spre ingrijirea personala a mii de clienti, printre care: Audrey Hepburn, Victoria Beckham si sir Laurence Olivier.
Philip Kingsley foloseste pentru prima data fraza populara "bad hair days" si ofera rezolvari efective pentru cele mai des intalnite probleme ale parului si scalpului:

✓ Caderea parului
✓ Matreata
✓ Scalp gras
✓ Scalp uscat
✓ Scalp pruriginos
✓ Scalp sensibil
✓ Subtierea parului
✓ Varfuri deteriorate
✓ Lipsa de volum
 
Cumparati PHILIP KINGSLEY сu -20% reducere

* valabil pana pe 10 iulie /inclusiv/ 

Va dorim cumparaturi placute!