MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Ceriotti - cel mai bun prieten al parului sanatos si puternic!

12-05-2017

O coafura perfecta incepe de la o uscare perfecta! 
Cu siguranta si tu iti iubesti parul si ii oferi protectie si ingrijire de cea mai buna calitate. Un uscator de par conteaza cel putin la fel de mult ca si produsele cosmetice pe care le folosesti pentru a-ti intretine podoaba capilara, oferindu-i o uscare rapida si blanda fara a afecta insa stralucirea, netezimea ori sanatatea parului.

Puternic si silentios!
Ceriotti este un brand italian de inalta calitate, care a cucerit deja cateva continente. Realizeaza o colectie inovatoare de uscatoare de par, foarte puternice, dar totodata extrem de delicate cu podoaba ta capilara, proiectate pentru o uscare mai silentioasa. Rezistent la vibratii si socuri severe si cu un motor puternic, Ceriotti iti va deveni un aliat de nadejde vreme indelungata. Echilibrul perfect intre putere si viteza, faciliteaza uscarea si aranjarea parului ca la salon, din confortul casei tale. Iar treptele diferite confera un control deplin pentru o coafare precisa si artistica.

Ceriotti indeplineste toate cerintele profesionale, oferind o usurinta exceptionala de utilizare, ergonomie, putere si eficienta. Designul sau sofisticat este perfect echilibrat si permite folosirea extrem de confortabila, transformand experienta uscarii si aranjarii parului intr-un moment de rasfat si relaxare!