MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Gene lungi si dese in 60 de secunde!

31-05-2017

Fa cunostinta cu Beauty Armour - pentru gene cu efect de 3D!  
 
Beauty Armour este un set format dintr-o mascara blanda si fibre naturale din ceai verde care iti vor scoate in evidenta frumusetea ochilor in mai putin de 60 de secunde! Formula sa antibacteriana este imbogatita cu ceara de albine care stimuleaza cresterea genelor, iar fibrele din ceai verde hranesc si totodata confera volum, densitate si lungime.  
 
Poti sa-l iei cu tine oriunde: la piscina, la sala, in vacanta - Beauty Armour nu te va trada! Mascara este rezistenta la apa si nu se intinde pe fata, iar fibrele nu se distrug si nu lasa urme pe fata. In plus, curatarea se face extrem de usor prin masarea cu o discheta cu apa calda sau cu demachiantul preferat!

Cu Beauty Armour obtii rapid si usor o privire expresiva, profunda si dramatica, fara inconvenientul genelor artificiale si intretinerea lor periodica. Peria spiralata si fibrele delicate din ceai verde vor oferi genelor tale tot ceea ce-ti doresti – volum, lungime si densitate! Comanda-ti astazi setul Beauty Armour pentru gene 3D si o privire intensa!