MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Masca minune Marrakesh! Trebuie sa o ai!

18-05-2017

Rutina marocana

Castigatoare a unor premii de beauty dar mai ales, a nenumarate aprecieri din partea femeilor din intreaga lume, Marrakesh Miracle Masque este una dintre bestseller-urile magazinului nostru online si totodata una dintre favoritele echipei noastre.

Imbogatita cu o combinatie inedita de ulei de argan din Maroc si ulei din seminte de canepa, revitalizeaza instantaneu parul uscat si deteriorat si pe cel vopsit. Imbunatateste rezistenta generala a fibrei capilare si ii reface cuticula, lasand parul mai usor de coafat, matasos si cu o stralucire care dureaza.

Cu o textura densa, Miracle Masque actioneaza puternic asupra zonelor deteriorare, hranind firul de par fara sa-l incarce si intarindu-l de la radacina si pana la varfuri. Astfel, te vei bucura de un par perfect sanatos, hidratat si plin de viata! Iar mireasma? Iti vei dori sa porti in fiecare zi aroma captivanta si senzuala a ingredientelor orientale!

Descopera masca minune Marrakesh si transforma parul uscat si deteriorat intr-unul plin de stralucire si vitalitate! Si... grabeste-te, stocurile scad cat ai clipi!