MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Obtine un par rezistent si puternic + transport gratuit!

16-06-2017

 

Stimulare si regenerare

Cu siguranta si tu iti doresti un par frumos si sanatos care sa-ti dea o stare de bine si mai multa incredere si esti constant in cautarea celor mai bune solutii de ingrijire si tratare a diferitelor probleme care pot aparea. De aceea, inca o data, Pestisorul de Aur iti vine in ajutor!

Fa cunostinta cu Mediceuticals Numinox! Un tratament impotriva caderii parului, care stimuleaza dezvoltarea foliculilor si cresterea parului. Inhiba si blocheaza producerea de DHT (una dintre principalele cauze ale subtierii firului de par) si elimina reziduurile chimice ale altor produse cosmetice si cele ale poluarii mediului inconjurator. Ca rezultat, parul va creste mai repede si mai sanatos!

Numinox este imbogatit cu un complex antioxidant natural de vitamina B si cu ingrediente active care pun capat problemelor de cadere a parului. Te vei bucura astfel de un par complet regenerat care va straluci de la radacina si pana la varfuri de sanatate! 

Comanda-ti si tu aliatul impotriva caderii parului si obtine un par mai sanatos si mai des, cu un aspect matasos si stralucitor! Si nu uita ca la finalul comenzii sa adaugi codul FREE1 pentru transport gratuit! Inca mai stai pe ganduri?

*Oferta este valabila pana joi, 22.06.2017 sau pana la epuizarea stocurilor.