MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Protectie UV si bucle de poveste!

24-05-2017

Lasa-ti toate grijile in seama noastra! 

Avem cele mai bune si eficiente solutii profesionale de ingrijire a parului, special concepute pentru expunerea la soarele arzator al verii. Iar acum suntem mandri sa adaugam la colectia noastra si noua gama Philip Kingsley Summer Solutions!

Noua serie Philip Kingsley Summer Solutions este special conceputa pentru a proteja parul de razele daunatoare ale soarelui si de sarea sau clorul din apa marii si respectiv a piscinei. Gama cuprinde atat produse de styling pentru obtinerea acelor "beach waves” atat de indragite, dar si solutii de protectie cu factor UV, cate ii vor permite parului sa ramana sanatos si puternic, pe toata durata verii, fara sa se degradeze sau usuce.

Asadar, nu-ti face griji! Tu pregateste-ti bagajele pentru vacanta, noi venim cu ingrijirea! Suvitele si buclele tale nu vor fi aratat niciodata atat de bine si sanatoase pe timpul verii! Extractele de floarea-soarelui, musetel sau aloe vera din noile produse Philip Kingsley Summer Solutions iti vor mentine pielea capului sanatoasa, elastica si hidratata!