MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Cadou Ulei Esential MAKEDA Botanics La Alegere Pana La Sfarsitul Lunii

11-04-2022

 

 AROMATHERAPY
 

Uleiul esential de portocala dulce, numita si "uleiul bucuriei", mareste increderea in sine, optimismul, are proprietatea de a intari imunitatea, usureaza simtomele in afectiuni ca si raceli, tuse, oboseala cronica, gripa, probleme digestive, circulatie sanguina slaba, infectii cutanate si spasme. 
 

Uleiul esential de levantica еste cel mai folosit ulei in aromaterapie. Acesta este unicul ulei esential care se poate aplica direct pe piele fara a folosi ulei de baza. Are efecte antidolorifice si inviorante, reduce incordarea si are actiuni binefacatoare asupra somnului.

Cumpara difuzor cu 20% reducere in aceasta luna si primesti cadou ulei esential de portocala sau levantica MAKEDA Botanics la alegere!

 Descopera puterea terapeutica a aromaterapiei cu MAKEDA Botanics. Uleiuri terapeutice, 100% active naturale si concentrate si difuzoare ultrasunet pentru aromaterapie.

 
Difuzoarele imprastie uleiurile esentiale sub forma unui abur aromatic fara a-l incalzi, in acest mod permitand sa se acumuleze proprietatile benefice. Aerul pur si proaspat duce la un mediu de viata sanatos, la o respiratie facila, la un somn odihnitor si de calitate, la o imunitate intarita.
 

Alege difuzor cu 20% reducere si primesti cadou ulei esential de portocala sau levantica MAKEDA Botanics la alegere, pentru a te scufunda in cultura antica a aromaterapiei si a obtine o stare de sanatate. 
 
Cumpara difuzor si ulei esential cadou

*oferta valabila pana pe 30 aprilie inclusiv

Va dorim cumparaturi placute!