MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Descopera noile modele Dessata inspirate de primavara!

28-03-2018

 

Primavara aceasta Dessata ne surprinde cu noi modele incantatoare inspirate chiar de primavara atat de asteptata dupa o iarna lunga si incapatanata care abia s-a dat dusa!
 
ALOHA! Un cuvant de origine Hawaiiana menit sa intampine, salute si sa binecuvanteze vizitatorii in Hawaii. Acesta inseamna frumusete, pace, placere sau binecuvantare. De aceea Dessata ales aceasta denumire pentru noua Dessata Prints, frumos decorata cu flori de hibiscus si orhidee si pe care se remarca un papagal Hawaiian superb colorat. 
 
Sakura sau floarea de cires japonez este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate simboluri din cultura japoneza. Ciresii japonezi infloresc la inceputul primaverii decorand parcurile in nuante delicate de roz. Peria Sakura este decorata cu ramuri de cires complet inflorit si o pereche de pasari Colibri fluturand in jur.
Ambele modele vin in varianta mini, perfecta pentru poseta sau chiar pentru copii si in varianta clasica, ideala chiar si pentru parul des sau cret. In plus, ai -30% la achizitionarea oricarei perii Dessata!

DESCOPERA NOILE DESSATA