MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Noi uleiuri pretioase pentru parul tau de la O'right!

03-05-2017

Faceti cunostinta cu O’right Rose Hip Seed Moisturizing Oil!

Inspirat de proprietatile hidratante si regeneratoare ale uleiului din seminte de maces, O'right isi imbogateste colectia cu o noua tentatie naturala: Rose Hip Seed Moisturizing Oil!

Bogat in uleiuri hranitoare, antioxidanti si vitamine, uleiul de maces are un efect intens hranitor asupra parului tern si degradat, redandu-i elasticitatea, rezistenta si stralucirea. Avand o formula usoara, uleiul hidratant pentru par O’right Rose Hip Seed Moisturizing Oil hidrateaza, hraneste si ofera o stralucire uimitoare parului fara sa il incarce. Se absoarbe usor, fara sa ingrase parul, lasandu-l matasos la atingeresi cu un parfum discret de flori si fructe.

Pentru a veni in intampinarea diferitelor tipuri de par, O’right a crea uleiul usor hidratant O’right Rose Hip Seed Moisturizing Oil pentru parul subtire, fragil, usor deteriorat si uleiul hidratant O’right Premier Rose Hip Seed Moisturizing Oil pentru  parul vopsit/decolorat, uscat si foarte deteriorat.

Intra in universul O'right si fa cunostinta cu O’right Rose Hip Seed Moisturizing Oil pentru un par care se simte si arata minunat! In plus, pana duminica, beneficifiezi de -15% reducere de lansare!

*Oferta este valabila incepand cu data de 03.05.2017 si pana la data de 07.05.2017 sau pana la epuizarea stocurilor.