MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

NOU! AKYTANIA - Cosmetica naturala pentru par si piele frumoase.

04-11-2022

Natural Skin & Hair Care 
Va prezentam AKYTANIA​ - cosmetica in care frumusetea naturala poarta rolul principal!
 
Cosmetica naturala mediteraneana pentru o ingrijire inegalabila a pielii si a parului. 
Formule obtinute 100% din ingredienti naturali, direct din natura. Inspirate de frumusetea naturala, cu atentie deosebita catre natura, produsele AKYTANIA sunt obtinute in urma unor procese ecologice biotehnologice sigure si nu contin substante toxice. 
Care sunt efectele benefice ale cosmeticii naturale?

Sa cautam o definitie a cosmeticii naturale:

  Produse cosmetice naturale pot fi definite acele produse care contin ingredienti activi de origine naturala, cum ar fi plante, flori si minerale.
 
  Ingredientele naturale sunt obtinute in urma unor procese ecologice sigure, care functioneaza in functie de ciclul existent in natura si de anotimpurile anului. Nu sunt testate asupra animalelor.
 
  Cosmetica naturala se deosebeste de cea traditionala deoarece nu foloseste ingredienti chimici, sintetici, care pot schimba starea pielii si a parului.
AKYTANIA se concentreaza exclusiv in a folosi ingredienti naturali care se absorb cu usurinta, delicati cu pielea si parul, care asigura un rezultat efectiv si de durata.
Conceptia AKYTANIA pentru un stil de viata sanatos este extrem de actuala in ziua de azi. Condusa de grija pentru natura si inspirata de frumusetea naturala, AKYTANIA сreaza produse cosmetice ecologice, vegane, organice, moderne si sustenabile, delicate cu pielea si parul. 
 
Descopera AKYTANIA
Va dorim cumparaturi placute!