MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Nou De La PHILIP KINGSLEY! Bond Builder Tratament Pentru Regenerare Inainte De Sampon

09-03-2022

NEW

Descoperiti tratamentul bond Bond Builder pentru regenerarea parului inainte de sampon de la PHILIP KINGSLEY!
 
 
Inspirat de abordarea holistica a lui PHILIP KINGSLEY in ingrijirea parului, tratamentul inainte de samponare Bond Builder functioneaza sub suprafata firului de par, pentru a reface deteriorarea din interior catre exterior. Este dovedit ca podoaba capilara devine de 3 ori mai rezistenta la deteriorarile cauzate de vopsirile repetate, de folosirea prea deasa si prelungita a uscatoarelor sau ondulatoarelor, de pieptanarea prea agresiva. Ca rezultat, parul devine moale, stralucitor, vizibil mai sanatos si plin de vitalitate.

Parul este de 3 ori mai rezistent la deteriorari.
DE CE ITI VA PLACEA?

Tratamentul bond Bond Builder se foloseste intr-un pas, usor de introdus in orice rutina de ingrijire a parului, fara a fi necesar activarea specifica intr-un salon. Formula este bazata pe tehnologia avansata Advanced Bond Rebuilding, care se concentreaza spre interiorul structurii firului de par, insanatosindu-l complet.
 
Actioneaza prin protejarea legaturilor existente si prin refacerea celor distruse din structura firului de par in urma vopsirii, folosirii prelungite si dese a uscatorului sau ondulatorului, pieptanarii prea agresive. Rezultatele se mentin dupa spalari consecutive. Podoaba capilara devine plina de vitalitate, rezistenta la deteriorari, iar starea de sanatate se imbunatateste dupa fiecare folosire. 
 
CUM SE FOLOSESTE?

Umeziti parul si aplicati pe lungimile si varfurile parului. Lasati sa actioneze pentru minim 10 minute (cu cat mai mult, cu atat mai bine). Clatiti din abundenta, apoi aplicati samponul, ca de obicei. Se foloseste o data sau de doua ori pe saptamana, in functie de tipul de par.
 
Descoperiti tratamentul bond Bond Builder

Va dorim cumparaturi placute!