MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

22-04-2021
MORE THAN A FRAGRANCE

ASEZATI-VA COMOD, INCHIDETI OCHII SI RESPIRATI ADANC...

 
NOUL ELASTICIZER CU IASOMIE EGIPTIANA SI MANDARINA ESTE AICI!

 

 
 
Aromaterapia este o practica veche de mii de ani, cunoscuta pentru efectul benefic pe care il are in echilibrarea raportului minte, corp, suflet. Tocmai de aceea, specialistii de la laboratoarele Philip Kingsley au creat urmatoarea capodopera: Elasticizer cu aroma de iasomie egiptiana si mandarina proaspata - un parfum care va aduce o senzatie de fericire, bucurie, pe langa efectele benefice ale produsului asupra podoabei capilare.
 

Elaticizerul cu Iasomie Egiptiana si Mandarina este special creata pentru cei care isi doresc maximum de la produsele de ingrijire a parului! Elasticizerul este cel mai puternic reconstructor pentru par, conceput vreodata. Ofera o doza extrema de elasticitate, hidratare si vitalitate, chiar si celui mai uscat si deteriorat tip de par. PHILIP KINGSLEY ofera mai mult decat un parfum nou - terapie care va vindeca si sufletul, dar si podoaba capilara.

 

REZULTATELE SUNT VIZIBILE CHIAR DE LA PRIMA UTILIZARE
DOAR 20 MINUTE SUNT NECESARE

Elasticizerul este cel mai puternic reconstructor pebtru refacerea totala a parului,conceput vreodata! Ofera o doza extrema de elasticitate, hidratare si vitalitate podoabei capilare. Aduce un surplus de stralucire si catifelare fiecarui fir de par in parte. Rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber chiar de la prima utilizare, efectele se imbunatatesc in urma folosirii frecvente.

Elasticizerul este un produs emblematic al brandului Philip Kingsley, cu o istorie lunga, fiind special conceput pentru diva hollywoodiana Audrey Hepburn. Philip Kingsley in persoana a inventat acest produs pentru ca podoaba capilara a  divei sa se pastreze sanatoasa, frumoasa, chiar daca se coafa des. Elasticizerul a fost premiat cu mai mult de 28 de premii, acest produs pentru ingrijirea parului fiind preferatul si altor staruri de cinema, ca si Kate Blanchett, Giorgia May Jagger sau Kate Winslet.


 

MULT MAI MULT DECAT O NOUA AROMA
TERAPIE PENTRU SUFLET SI CORP

 

Editia limitata a Elasticizerului este special formulata cu o aroma terapeutica, care va aduce o senzatie de fericire, bucurie, stare de bine.

Iasomieа - iinduce optimism si bucurie
Маndarina - dulce, cald, aceasta aroma calmeaza, fiind preferata dintre toate celelalte arome citrice
Coaja de portocala - tonifica si energizeaza
Neroli - пajuta in situatii de stres si de insomnie
Lamaie - imbunatateste dispozitia generala si ridica nivelul de energie
Frezia - imbunatateste concentratia
Flori albe - calmeaza si improspateaza
Мuscus- calmeaza si echilibreaza
Vanilie – senzatie de comfort, stare de bine
Note cremoase  – senzatie de calm, de familiar
Ceai alb - сimprospatezaa si revigoreaza

Aplicati Elasticizer cu Iasomie Egiptiana si Mandarina pe par, inchideti ochii, relaxati-va, si incet, incet, veti simti cum sufletul se umple cu bucurie, recunostinta, fericire, optimism.

 

Cumpara Elasticizer PHILIP KINGSLEY cu Iasomie Egiptiana si Mandarina


Va dorim cumparaturi placute!