MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

NOU! Kerastase Genesis - cu dubla actiune impotriva caderii parului!

20-03-2020
Asteptarea a luat sfarsit! 

Kerastase Genesis - gama special creata impotriva caderii si subtierii parului
 a devenit disponibila, pentru voi!
Ne-am straduit sa va punem la dispozitie cat mai repede produsele Kerastase din aceasta gama si la cele mai bune preturi! Pentru ca, asa cum ne place noua, oferm tot ce e mai bun pentru parul tau.

Toate femeile trec prin perioade in viata lor in care se confrunta cu un nivel crescut de cadere a parului. Acorda-i parului tau ingrijirea de care are nevoie cu noua linie Genesis: o ingrijire exclusiva impotriva caderii parului pentru toate femeile, cu toate stilurile de viata, cu un grad diferit de cadere a parului.
O dubla actiune care vizeaza caderea parului de la radacina slabita si ruperea firelor de par. Intareste fibra capilara pentru a intensifica rezistenta si de a reduce riscul caderii parului, oferind in acelasi timp toata grija de care are nevoie. Parul este fortificat si mai frumos, cu un aspect mai sanatos si mai dens. 

Ingrediente cheie:
O combinatie unica impotriva caderii parului:
aminexil 1,5% ajuta parul sa se ancoreze mai solid in scalp si previne intarirea colagenului in jurul foliculilor de par;
- radacina de ghimbir este cunoscuta pentru capacitatea sa de a proteja impotriva agresorului extern zilnic.
arginina este un aminoacid esential in productia de fibre de par si joaca un rol important in mecanismele celulare pentru stimularea microcirculatiei si hranirea bulbului de par pentru o crestere optima viitoare.
 Astfel va rezulta un par fortificat, intarit si cu 84% mai rezistent impotriva ruperii sau subtierii!

Bucura-te de cele mai bune produse pentru parul tau, alaturi de Pestisorul de Aur!