MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

NOU! Va Prezentam Marca Premium ECRU NEW YORK

01-11-2022

 
NOU! Rasfata-te intr-un lux exclusiv cu ECRU New York!
Ecru - este culoare - eleganta, plina de stil si clasa, o culoare care aminteste de lux. Aristocratica, duce cu gandul la luciul perlelor. ECRU New York este o marca americana cu adanci radacini si traditii.

Cosmetica ultra prestigioasa pentru ingrijirea parului, potrivita femeii moderne, asa cum este ea -  indrazneata, sexy, libera! Produse cu ajutorul carora puteti obtine coafuri fermecatoare, cu stralucire si forme perfecte. Formule super de lux, cu ingrediente de calitate superioara.

PRODUSE CARE TE AJUTA SA CAPETI LA DOMICILIU INGRIJIRI DEMNE DE COVORUL ROSU!
In spatele oricarui aspect frumos sta inspiratie, iar in spatele oricarei coafuri perfecte– ECRU New York!
Produsele ECRU New York sunt formulate cu ingredienti pretiosi, obtinuti in urma unor tehnologii superioare. Celule stem, matase hidrolizata, proteine, aloe vera, uleiuri esentiale si ingredienti rari sunt secretul stralucirii, vitalitatii si elasticitatii podoabei capilare obtinute cu produsele ECRU New York. Celulele stem extrem de efective hranesc pielea scalpului, stimuleaza schimbul la nivel celular, lucrul acesta ducand la o crestere optima a parului.

Printr-o tehnologie inovativa care foloseste extractul plantei trandafirul desertului, planta care, se cunoaste, poate rezista in conditii extreme de seceta mai bine de 10 ani, dar invie in urma doar a 3 ore de acces la apa. O planta extrarordinara care reactiveaza procesul si readuce la viata crengile uscate! Aceeasi magie se intampla si cu parul lipsit de vitalitate - se regenereaza, hidrateaza si se umple de energie. 

 
ISTORIA 
Creata de stilisti profesionali, ECRU New York de mai bine de 45 ani intrece noi limite in ingrijirea parului. Aceasta marca este creata pentru a da valoare fiecarui detaliu, pentru a valorifica ideile profesionalistilor in cosmetica pentru par, rezultatele obtinute de clienti fiind un aspect asemanator cu cel obtinut intr-un salon de frizura de lux. Marca valorifica ultimele tendinte in moda aranjarii parului, tehnologii avansate in cosmetica parului, rezultatul fiind clienti extrem de multumiti si fideli.
 
 
Afla mai multe despre ECRU New York
Va dorim cumparaturi placute!