MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Profita de -25% reducere la invingatorul categoriei "Cel mai bun sampon antimatreata" Philip Kingsley Flaky Itchy Scalp!

14-10-2020

Sampon  99% eficace , care calmeaza durabil scalpul problematic!

Cauti rezolvarea neplacerilor legate de scalpul cu prurit, cu descuamatii, cu matreata? Samponul Philip Kingsley Flaky Itchy Scalp еste special creat pentru a rezova durabil problemele legate de pielea sensibila a capului. Acest sampon este castigator de multiple ori a titlurilor "Cel mai bun sampon antimatreata" si "Cel mai bun sampon pentru scalp sensibil".

Detine o formula antiinflamatorie, antibacteriala, datorita careia curata delicat si calmeaza pielea capului. Nu usuca scalpul si nu decoloreaza parul vopsit, ceea ce il face indicat pentru utilizarea zinica.

In ce consta eficacitatea samponului?

  • Calmeaza scalpul iritat
  • Indeparteaza matreata
  • Calmeaza senzatia de prurit si inrosirea scalpului
  • Ofera stralucire si catifelare
  • Mareste elasticitatea parului
  • Detine proprietati antiinflamatorii si antibacteriale

 
Samponul are o actiune atestata in urma multiplelor teste efectuate. Rezultatele sunt mai mult decat clare:  92% dintre participantii la test au afirmat ca samponul acesta este cel mai efectiv in ingrijirea  problemelor scalpului cu prurit , escuamatii, matreata.

Nu pierde ocazia sa obtii acest sampon lider in rezolvarea problemelor scalpului , acum cu -25% reducere, pana la sfarsitul lunii octombrie !

 
Va dorim cumparaturi placute!

 

Catre samponul Philip Kingsley Flaky Itchy Scalp