MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Protectie si hidratare dovedita pentru parul decolorat sau vopsit!

02-06-2017

Secretul parului sanatos!

Noi, femeile suntem mereu in miscare si continua schimbare. Ne place sa ne schimbam tinutele, pantofii si culoarea parului. Dar daca schimbatul pantofilor si al tinutelor nu aduce nicio repercursiune, schimbarile frecvente in ceea ce priveste culoarea parului sau decolorarile pot aduce modificari dramatice asupra starii de sanatate a podoabei capilare.

Un par decolorat este slabit, se usuca mai repede si se rupe mai usor. Ce facem sa-l mentinem sanatos, fara sa ne sacrificam nevoia de schimbare si de a fi mereu in ton cu tendintele? Raspunsul este simplu - folosim ColorpHlex, inainte si dupa decolorare sau vopsire! Ce este ColorpHlex? Este un sistem de ingrijire profesionala special creat pentru femeile care isi vopsesc si decoloreaza parul.

ColorpHlex foloseste doar ingrediente naturale patentate care patrund in profunzimea fiecarui fir de par, fortificandu-l, netezindu-l si lasandu-l ingrijit si plin de vitalitate si rezistenta! Complexul ColorStrong derivat din proteine naturale, impreuna cu extractele din seminte de floarea-soarelui, actioneaza eficient impotriva degradarii si uscarii parului, oferindu-i hidratare, protectie UV si stralucire pentru mai mult timp!

Uita de grija deteriorarii parului in timpul vopsirilor sau decolorarii si comanda-ti ColorpHlex! Singurul lucru pe care il vei regreta dupa folosire este ca nu l-ai descoperit mai devreme!