MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Tu rezerva-ti biletul, Alterna are grija de parul tau!

07-06-2017

 

Practic si compact

De mai bine de 20 de ani Alterna vine cu o noua abordare in ingrijirea de lux a parului, fiind unul dintre brandurile preferate ale femeilor din lumea intreaga. Si pentru ca femeile sunt intr-o continua miscare, Alterna tine pasul, venind in intampinarea lor cu seturi de calatorie compacte si practice, ideale pentru poseta sau bagajul de mana!

 

 

 Cu setul Alterna Bamboo Smooth Travel Set te vei bucura de un par neted si matasos, oriunde te-ai afla. Gama are in compozitie un  mix special de ingrediente pure, cu efecte benefice vizibile asupra parului. Cosmeticele vin insotite de un portfard extrem de practic si  compact.

 

 

 

 Oriunde te-ai afla, cu setul Alterna Bamboo Volume Travel Set iti poti respecta ritualul de ingrijire personala  si te poti bucura de un par  frumos, plin de volum.  Cosmeticele vin insotite de un portfard extrem de practic  si compact.

 

Tot ceea ce-ti mai ramane de facut este sa iti rezervi urmatoarea destinatie si sa-ti alegi kitul potrivit - Alterna are grija de parul tau oriunde te-ai afla!