MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Un par stralucitor si fabulos cu Macadamia! -20% reducere la toate produsele acestei marci

25-03-2021

OIL-INFUSED HAIR REPAIR

Secretul parului stralucitor si fabulos este descoperit!

Formula exclusiva Macadamia este unica, neasemanandu-se nici unui altui tip de produse cosmetice pentru par bazate pe uleiuri naturale. Fiecare produs  Macadamia contine combinatia patentata PRO OIL Complex, care include uleiuri pretioase de macadamia si de argan. Acestea sunt bogate in acizi grasi importanti , Omega 3, 6, 7 si 9, care patrund in interiorul structurii firelor de par, reinfortandu-l din interior catre exterior. 

Produsele  Macadamia sunt atat de efective, incat duc la reducerea ruperii si despicarii firelor de par cu 80% chiar de la prima utilizare. 

PRODUSELE PENTRU INGRIJIREA PARULUI MACADAMIA REZOLVA URMATOARELE PROBLEME: 
1. DESPICARE/ RUPEREA FIRELOR
2. VARFURI DETERIORATE
3. DEZHIDRATAREA PARULUI
4. ELECTRIZAREA PARULUI

REZULTATE REMARCABILE CHIAR DE LA PRIMA FOLOSIRE
Produsele Macadamia reduc ruperea si despicarea firelor de par cu 80% chiar de la prima utilizare.


INAINTE

Par deteriorat inaintea folsirii produselor Macadamia: cuticula firului de par este poroasa, inegala, crapata, ceea ce duce la dehidratare in timp. Rezultatul este o podoaba capilara uscata, deteriorata, cu tendinta de rupere si despicare.  

 

DUPA

Par dupa folosirea produselor  Macadamia: cuticula parului este mai neteda si sigilata, podoaba capilara devenind mai puternica, vitalizata, fara tendinte de rupere si despicare. Rezultatul este un par hidratat, neted, catifelat, matasos si luminos. 


 PRO OIL COMPLEX PATENTAT

Toate produsele contin PRO OIL COMPLEX patentat, format dintr-o combinatie de uleiuri naturale de macadamia si de argan. Tocmai acesta este secretul care face din produsele acestei marci un succes garantat in ingrijirea podoabei capilare.

 

 ULEI DE MACADAMIA - Uleiul miraculos este obtinut din fructele arborelui macadamia, care creste in Australia. Acest elixir miraculos este cea mai bogata sursa de acizi grasi, Оmеgа 7, care intaresc parul, oferind doza necesara de nutritie fiecarui fir de par in parte. Acest ulei, combinat si cu lipide, readuc vitalitatea podoabei capilare si ofera o stralucire de diamant.

 

ULEIUL DE ARGAN - acest pretios ulei auriu se obtine din fructele arborelui de argan marocan. Bogat in vitamina E si acizi grasi, care refac parul uscat, deteriorat, rezultatul fiind  o podoaba capilara fermecatoare, placuta la atingere, catifelata. Parul este disciplinat, moale, usor de pieptanat, iar culoarea vopselei este durabila si intensa. Ofera si protectie UV, cat si protectie termica pe timpul folosirii uscatorului sau ondulatorului.

Lasa-te incantat de un par cu adevarat sanatos si fermecator cu Macadamia! 

Cumpara  Macadamia cu  -20% reducere!


*oferta valabila pana 31 Martie

 

Va dorim cumparaturi placute!