MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Va Prezentam Elasti-Styler Philip Kingsley! Tratament dupa spalare 5 in 1 pentru un par fabulos

20-10-2020

Nou de la Philip Kingsley!
Va prezentam  Elasti-styler - tratament dupa spalare pentru par cu 5 actiuni!


Elasti-styler este tratamentul dupa spalare care contine ingredienti activi aflati si in Elasticizer pentru refacerea si elasticitatea podoabei capilare. Asigura o baza perfecta pre-styling, insanatoseste si netezeste firul de par, disciplineaza si ofera stralucire. In acest mod, parul este pregatit fara compromis pentru orice tip de aranjare sau coafare dorit.

Tratamentul pre-styling adauga rutinei de ingrijire a parului 5 beneficii de neinlocuit:
1. Asigura baza perfecta pentru coafare
2. Hraneste in profunzime
3. Reface segmentele deteriorate de pe lungimea firului de par
4. Disciplineaza varfurile neordonate
5. Mareste stralucirea podoabei capilare

Elasti-styler еste tratamentul dupa spalare care acopera fiecare fir de par intr-un film protector si stralucitor, oferind o catifelare ca de casmir - dovezi vizibile ale unui par sanatos !
Acest produs ofera o baza estetica si sanatoasa pentru o coafare fara probleme a parului, nefiind necesar un numar ridicat de alte produse de styling sau de ingrijire, podoaba capilara gasind raspuns la toate nevoile in ingredientii activi din compozitie.

INGREDIENTI ACTIVI
Fitolastin– imbunatateste elasticitatea si impiedica dezhidratarea parului. Previne ruperea firelor de par.
Ulei de babassu - ulei vegetal usor, penetrant, care ofera vitalitate si stralucire firelor de par.
Ulei de masline - cu continut crescut de vitamina E si acizi grasi importanti, care care ofera stralucire parului si redau aspectul sanatos acestuia.
Vitamina E - puternic antioxidant, care insanatoseste si nutreste parul in profunzime.
Flexan II – creaza un film invizibil in jurul fiecarui fir de par, pregatind parul pentru styling, cu proprietati fixative.
Betain - ofera catifelare si protejeaza parul.
ProCutiGen® Bond - proteina cu compozitie speciala, care se agata de cuticula firului de par si formeaza un bio-film. Acesta din urma , cu membrana sa semipermeabila asigura hidratare si protectia firului de par si in urma procedurilor chimice. Netezeste parul si faciliteaza pieptanarea acestuia.


CUM SE FOLOSESTE?
Incepeti prin a aplica pe lungimea firului de par, spre varfuri, o cantitate de marimea unui bob de mazare. Parul trebuie sa fie uscat cu prosopul. Uscati sau aranjati dupa dorinta. Puteti aplica o cantitate mica din produs ca finish peste parul uscat, pentru un aspect ordonat si catifelat. Puteti folosi produsul dupa tratamentul cu Elasticizer sau in perioada dintre doua tratamente cu Elasticizer.


Va dorim cumparaturi placute!

Spre Elasti-styler tratamentul dupa spalare 5 in 1