MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Va prezentam MAKEDA Botanics

30-03-2021

Sunteți pregătiți? Inchideti ochii, respirati adanc si sunteti bineveniti in lumea aromaterapiei…

Cel mai sensibil dintre toate simturile omului si primul care se dezvolta la rasa umana chiar inainte de nastere, mirosul are un rol extrem de important. Simtind un parfum anume, mintea ne poate aduce in trecut, facand conexiuni cu evenimente legate de acel parfum anume. In timpul sedintelor de aromaterapie se observa o eficacitate de 20 de ori mai mare comparabila cu administrarea orala a ceaiurilor de plante sau suplimente. Diferitele arome au un efect binefacator atat asupra planului fizic, cat si al celui  emotional si mental al omului. Aromaterapia este medicina alternativa care foloseste uleiurile esentiale pentru a ameliora o serie de simptome sau probleme de sanatate, cat si pentru a stopa raspandirea unor afectiuni molipsitoare.    

MAKEDA Botanics ofera 100% uleiuri esentiale pure si compozitii de uleiuri esentiale extrase din plante care cresc in mediul lor natural. Acestea au proprietatea de a ajuta organismul in a combate bacteriile sau virusii cu care intra in contact, eliberandu-se de de toxinele acumulate, dar tot atat de important, sunt un adjuvant in stimularea energiei pozitive, in a aduce buna dispozitie, in a atinge un echilibru emoțional. Uleiurile esentiale sunt obtinute prin distilarea la vapori, cat si prin  presare la rece.

 

SEDINTELE DE AROMATERAPIE NU AR FI ATAT DE EFECTIVE FARA DIFUZORI DE INALTA CALITATE PENTRU ULEIURILE ESENTIALE

 

Difuzorii MAKEDA au rolul de a umidifica, de a purifica si de a inlatura mirosurile neplacute din aer, un inlocuitor perfect al aromatizatorilor toxici. Important de specificat este ca difuzorii MAKEDA sunt ultrasunet si sunt din material plastic BPA free/PP.  De ce este acest lucru atat de important?
 
Difuzorii ultrasunet nu folosesc caldura, in acest mod garantandu-se integritatea structurii uleiurilor esentiale, fara sa se piarda nimic din proprietatile acestora. Se cunoaste ca prin caldura, calitatile terapeutice ale uleiurilor esentiale se altereaza. Prin vibratiile ultrasunet obtinute de discul din difuzor, uleiul esential se elibereaza intact, vaporii astfel obtinuti putand fi inspirati impreuna cu aerul, ajungand direct in plamani.
Uleiurile esentiale sunt formate din molecule minuscule, mobile, multe dintre ele trecand pur si simplu prin plastic. Pentru a preveni obtinerea nedorita a particulelor de plastic in aerul respirabil, este de o importanta vitala ca si difuzorul ultrasunet sa fie fabricat din material de plastic de inalta calitate, care este insemnat BPA free sau PP. 


Cu fiecare difuzor MAKEDA Botanics achizitionat, veti primi cadou un ulei esential de levantica.  

 

Colectia de uleiuri esentiale este completata cu role pentru masaj facial din pietre naturale MAKEDA Botanics

Masajul facial efectuat cu regularitate cu ajutorul rolelor MAKEDA Botanics stimuleaza microcirculatia sanguina si imbunatateste nivelul de oxigen la nivel dermic, stimuland elasticitatea si producerea de colagen, oferind un aspect intinerit. Doar pentru cateva minute pe zi, tenul este vizibil mai intinerit si proaspat.

Increde-te in produsele MAKEDA Botanics pentru ca este folosita puterea incredibila a naturii, pentru a da in schimb sanatate si ingrijire!

 

Cumpara MAKEDA Botanics

 

Va dorim cumparaturi placute!