MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Deschiderea Pestisorul de Aur

03-12-2016

 

Primul si cel mai de succes magazin din Bulgaria de ingrijire profesionala a parului, intra si in Romania. La noi in tara este cunoscut sub numele de Zlatna Ribka, avand magazinele sale in cele mai mari orase si un magazin on-line mai bine de 9 ani. Noi va oferim cele mai bune marci cu renume mondial si cu o calitate dovedita. Si, pentru ca noi credem ca, fiecare femeie merita un par frumos si sanatos, noi deschidem acum in decembrie un coltisor de rai si in tara voastra.

Pestisorul de Aur nu este doar un alt magazin on-line de produse cosmetice. Noi nu suntem renumiti. Noi stim ce facem si o facem cu dragoste. Noi suntem corecti si pretuim fiecare client.

Pestisorul de Aur este locul, unde puteti gasi o solutie pentru problemele legate de par. Fie ca suferiti de caderea parului, de matreata, de varfuri despicate sau aveti nevoie de hidratare sau cautati o vopsea permanenta cu o actiune delicata - noi va vom ajuta. Pentru ca misiunea noastra este sa facem ca fiecare femeie sa fie mandra cu parul ei.

Din 4 decembrie, puteti vedea primele nostre oferte speciale, iar pana la sfarsitul lunii sa va asteptati si la mai multe surprize si reduceri de sarbatori.