MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Griji mai putine, zile mai colorate!

05-04-2017
Culori vesele, periere usoara! 
 
Un par frumos si sanatos ne ofera mai multa siguranta si incredere si contribuie la o buna dispozitie generala. Dar de cate ori insa nu ai avut grija pierderii firelor de par in timpul perierii? 
 
Periatul nu trebuie sa fie o problema, ba dimpotriva, ar trebui sa fie un moment placut, relaxant, un ritual delicat de ingrijire a parului! Obtine acest efect cu noile perii de par Dessata! Cu un design ergonomic, fara maner si cu 440 de peri de lungimi diferite care elimina extrem de facil tot stresul din par, fara fire rupte si deteriorate, peria Dessata este ideala pentru toate varstele si toate tipurile de par! 
 
O alta veste minunata? Toate periile Dessata vin intr-o multitudine de culori si modele si poti alege chiar si varianta mini, ideala pentru purtatul in poseta. Dessata Mini dispune si de un capac de protectie a perilor, ceea ce inseamna ca poate fi depozitata oriunde. Aceeasi forma ergonomica dar cu 30% mai mica o face perfecta pentru utilizarea de catre copii, care o pot folosi cu usurinta si si-o pot alege in culoarea preferata. 
 
Uita de perierea obisnuita si fa cunostinta cu Dessata, noua generatie de perii de par pe care o sa le adori!