MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

De ce noi


Daca ai ajuns pe acesta pagina, atunci esti ca si noi, un iubitor al frumusetii si un cumparator istet. De ce istet? Pentru ca la noi nu numai ca vei gasi doar produse 100% originale, dar si preturi avantajoase

Dar cum a inceput povestea noastra?
Ca toate povestile frumoase, a inceput cu niste oameni inspirati si cu pasiunea lor pentru frumos. Aceasta pasiune s-a transformat de-a lungul timpului in dorinta. Dorinta de a oferi solutii eficiente, de o calitate exceptionala, celor care isi doresc un par sanatos, care sa radieze de frumusete.

De ce "Pestisorul de Aur”?
Stim cu totii povestea pestisorului de aur care indeplineste dorinte. Inspirati de aceasta istorioara, ne-am facut o misiune din a indeplini orice dorinta legata de parul tau. Iti doresti o noua culoare sa se asorteze cu personalitatea ta? Noi o livram! Iti doresti sa scapi de grija parului deteriorat, uscat? Avem solutii! Indiferent ce dorinta ai avea, noi o livram unde vrei tu! 

Cine suntem noi?
Suntem o echipa de tineri pasionati care stiu ca lucrurile frumoase se cladesc in timp prin munca asidua si dedicare. Nu suntem si nu vrem sa fim doar vanzatori. Vrem sa iti devenim aliat, prieten si consilier. De aceea acordam o grija si o atentie deosebita fiecarei cereri si ne dorim sa iti oferim o experienta completa. Sfatuim, recomandam si surprindem! Nu vindem stereotipuri, ci oferim oamenilor solutii pentru problemele si dorintele referitoare la parul lor. Iar recompensa noastra este zambetul de multumire si parul frumos al celor care ne-au ales. 

Ce oferim?
In primul rand, oferim calitate si produse 100% originale! Nu facem niciun compromis in privinta acestui aspect. Pentru o mare parte dintre brandurile pe care le oferim suntem importator si distribuitor oficial, iar cu celelalte ne aprovizionam direct de la distribuitorii lor oficiali, astfel incat sa avem garantia autenticitatii si calitatii produselor. Acordam, de asemenea, o atentie deosebita termenului de valabilitate al produselor, pe care il urmarim constant.  

Ne straduim sa acordam o binemeritata grija fiecarui colet, pe care il pregatim cu drag, dedicare si mereu cu zambetul pe buze. Stim ca nu am exista fara tine si suntem extrem de fericiti ca ni te-ai alaturat in aceasta fantastica aventura! 

Cu prietenie, 
echipa Pestisorul de Aur