Dermo-Calm - ingrijire antimatreata, par gras, scalp sensibil

Sampoanele Kerastase Dermo-Calm sunt ideale pentru curatarea scalpului sensibil, fiindca pe langa efectul delicat de purificare, acestea calmeaza si hidrateaza scalpul. Datorita ingredientelor active care se regasesc in formula sampoanelor din gama Kerastase Specifique Dermo-Calm, senzatia de mancarime sau disconfort la nivelului scalpului dispare. Parul devine stralucitor si placut la atingere.

 

Din pacate, matreata si parul gras sunt doua probleme care, de cele mai multe ori, “vin la pachet”. Gratie ingredientelor speciale, sampoanele Kerastase Specifique sunt utile pentru combaterea matretii si a parului gras, acestea actionand delicat asupra scalpului si a fibrei capilare.

 

Gama Kerastase Specifique Dermo-Calm include:

  • sampon pentru scalp sensibil si par uscat Kerastase Bain Riche Dermo-Calm
  • samponul antimatreata Kerastase Specifique Bain Anti-Pelliculaire combate matreata, actionand delicat asupra parului si scalpului sensibil.
  • samponul Kerastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm calmeaza si purifica scalpul. Elimina senzatia de mancarime si disconfort la nivelului scalpului, lasand parul moale si stralucitor.
  • samponul Kerastase Bain Divalent este potrivit pentru persoanele care au parul gras la radacina si uscat la varfuri.

 

Ingredientele-cheie care stau la baza sampoanelor Kerastase au efect hidratant, antiinflamator, antimicrobian. Pentru rezultate optime, se recomanda ca dupa spalarea parului cu samponul Kerastase potrivit sa se aplice masca hidratanta pentru scalp sensibil Kerastase Specifique Hydra-Apaisant. Aceasta masca hidratante vine sa completeze efectul sampoanelor, prevenind uscaciunea si disconfortul la nivelul scalpului si lasand parul matasos si flexibil.

Ordoneaza dupa
Toate brandurile
Philip Kingsley
Kerastase
Macadamia Professional
Alterna
Loreal Professionnel
Marrakesh
O'right
Mediceuticals
ColorpHlex
Eprouvage
IKOO
Matrix
ApHogee
Dessata
Redken
Ceriotti
Aglique
Biolage
Rozober
Beard Monkey
Wella
Londa Professional
Aloxxi