MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Perie de par Dessata Mini Prints Aloha

  • Perie de par Dessata Mini Prints Aloha
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
55.00 lei

ALOHA! Un cuvant de origune Hawaiiana menit sa intampine, salute si sa binecuvanteze vizitatorii in Hawaii. Acest cuvant inseamna frumusete, pace, placere sau binecuvantare. De aceea am ales aceasta denumire pentru noua Dessata Prints Mini, frumos decorata cu flori de hibiscus si orhidee  si pe care se remarca un papagal Hawaiian superb colorat.

Varianta mini a deja consacratei perii de par Dessata, este ideala pentru purtatul in poseta, in masina sau in geanta de antrenament. Dessata Mini Aloha dispune si de un capac de protectie a perilor, ceea ce inseamna ca poate fi depozitata oriunde. Aceeasi forma ergonomica dar cu 30% mai mica o fac perfecta pentru utilizarea de catre copii, care o pot utiliza cu usurinta si si-o pot alege in culoarea preferata.

Noua perie de par Dessata descurca parul rapid si fara efort, fara a mai avea nevoie de folosirea altor produse. Fara a smulge si fara a rupe firele de par, fiind potrivita pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul delicat al copiilor.

Inovatia periei de par Dessata consta in cei 237 de peri dispusi pe 3 nivele, care nu creeaza energie statica. Asadar, inestetica electrizare, care face parul sa stea in toate directiile este de mult uitata! Design-ul sau ergonomic si conceptul fara maner transforma pieptanatul intr-o placere. Rapid si fara efort!

Cu totii stim ca nu este recomandata perierea parului ud pentru ca atunci este cel mai vulnerabil. Cu Dessata insa acest lucru este posibil fara nicio retinere deoarece firul de par nu va fi afectat! Ud sau uscat, parul este descurcat si periat la fel de usor, fara probleme! 

La fel ca toate periile Dessata, aceasta este fabricata dintr-un material robust, rezistent la presiune care impiedica indoirea sau deformarea perilor, ceea ce inseamna ca poate fi folosita timp indelungat fara sa se deterioreze.


Dimensiuni: 90 х 50 mm

Fabricata in Spania.

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*