MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Placa profesionala pentru aranjat parul cu aburi L'Oréal Professionnel SteamPod 4.0

  • Livrare gratuita
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
1660.00 lei

SteamPod 4.0 este o placa multifunctionala pentru par, obtinuta in urma colaborarii dintre  L'Oréal Professionnel si Rowenta, care foloseste tehnologia cu aburi pentru a oferi nenumarate posibiltati de aranjare a podoabei capilare, pentru orice tip de par. SteamPod asigura de 3 ori mai repede, de 2 ori mai neteda1 aranjare a parului, cu 95% mai putina deteriorare2 а parului. Forma ergonomica a placii SteamPod 4.0 permite obtinerea unor bucle perfecte, elastice fata de SteamPod 3.0, iar placile sale mai late permit aranjarea suvitelor cu 30% mai aproape de radacina, pentru o mai indreptare perfecta in comparatie cu SteamPod 3.0. Obtine orice tip de coafura iti doresti, folosind tehnologia patentata cu aburi.

STEAMPOD 4.0 SE PREZINTA CU ACCESORII CADOU:

  1. Gentuta termo-rezistenta petru depozitare si transport
  2. 3 piepteni pentru orice tip de par, care faciloteaza indreptarea parului
  3. Protectii termorezistente pentru placile exterioare, care se folosesc pe durata coafarii
  4. Container pentru apa

CARE SUNT PRIRITATILE STEAMPOD 4.0?

Acest dispozitiv electric foloseste tehnologia cu aburi pentru un flux permanent de abur uscat  (0,8g/min) pentru un par vizibil mai neted3.

Steampod 4.0 are design ergonomic – pentru par fin si parte superioara usor modificata in vederea obtinerii unor carlionti elastici perfecti4, fata de SteamPod 3.0.

Steampod 4.0 detine o placa exterioara pentru bucle, care poate atinge100°C, pentru a proteja podoaba capilara, pentru a obtine carlionti bine definiti. Partea de susu a dispozitivului electric este mobila, pentru prinderea cu usurinta a suvitei, indiferent de tipul de par.

Placile din ceramica de rezistenta superioara cu acoperire din aluminiu garanteaza folosire intensiva (218 750 folosiri = mai mult de 20 ani folosire)5.

Indrepti parul cu usurinta – SteamPod 4.0 ajunge cu 30% mai aproape de radacina in comparatie cu SteamPod 3.0.

Steampod 4.0 detine control inteligent asupra caldurii, control care se activeaza de 250 de ori pe secunda, pentru a garanta temperatura corecta a placilor. 3 trepte de caldura intre 180° si 210°C, infunctie de nevoile oricarui tip de par.

Cablul mobil la 360° si cu o lungime de 2.5m pentru stiluri de coafura nenumarate si functia de oprire automata dupa 30 minute de nefolosire, pentru evitarea oricarui pericol.

Rezervorul incorporat pentru apa de la SteamPod 4.0 aranjeaza pana la 192 metri par doar cu o singura doza. 

1 Test instrumental, SteamPod 4.0 in comparatie cu  SteamPod 4.0 fara piepten si abur.
2 Rupere masurata dupa pieptanarea multipla cu piepten dupa 15 folosiri a SteamPod 4.0 a parului decolorat tip V, in comparatie cu SP4 fara piepten si abur.
3Test sensitiv asupra a 30 utilizatori
4Test sensitiv asupra a 38 utilizatori, SteamPod 4.0, in comparatie cu SteamPod 3.0.
5Bazat pe 35 suvite, 2 folosiri la suvita, 3 ori pe saptamana.

EFECTE BENEFICE:

Cu SteamPod 4.0 se poate obtine de 3 ori mai rapida aranjare, de 2 ori mai neted par1 , cu 95% mai putina deteriorare 2 а firelor. Indicat pentru orice tip de coafura: par drept, onduleuri lejere, bucle duble, efect uscator, beach waves.

1 Test instrumental,  SP4 in comparatie cu SP4 fara pieptene si abur.
2 Rupereа firelor observata dupa pieptanare multipla cu pieptene dupa 15 folosiri ale SP4 a parului decolorat tip V, in comparatie cu SP4 fara piepetene si abur.

MOD DE FOLOSIRE:

1. Piaptana parul si desparte-l in sectoare.
2. Umple rezervorul de apa cu apa distilata. Alege un pieptene si selecteaza temperatura SteamPod 4.0 in functie de tipul de par.
3. Introdu o suvita de par in mijlocul placii, verificand daca sagetile indica in jos. Se foloseste dispozitivul cu miscari lente, pentru a coafa dupa dorinta podoaba capilara.
4. Foloseste SteamPod 4.0 cu produse de styling SteamPod , ser protector, crema lejera sau crema reparatoare, pentru rezultate optime.

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*