MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Livrarea

Cum efectuez o comanda?
Acceptam comenzi direct din website, prin email info@pestisoruldeaur.com sau telefonic, la
0724089991.

Cum imi va fi livrata comanda?
Folosim serviciile
Urgent Cargus, iar comanda va fi livrata la adresa mentionata de tine. La procesarea comenzii vei primi toate detaliile legate de livrare, inclusiv numarul de urmarire al comenzii.

Cand sa imi astept comanda?
Comanda iti va fi livrata in termen de 2 zile lucratoare, din momentul in care va fi preluata de catre curier. Ca sa o primesti cat mai repede posibil, incearca sa comanzi pana la ora 16:00 intr-o zi lucratoare. Urgent Cargus nu livreaza sambata si duminica.

Comenzi peste week-end
Comenzile plasate sambata si duminica, vor fi procesate luni.

Livrare gratuita? Exista, desigur!
Livrarea va fi gratuita daca valoarea comenzii plasate depaseste 139 lei. Pentru comenzile sub aceasta suma, transportul costa 15 lei indiferent de localitatea unde se livreaza.

Cum platesc?
Pentru moment, toate comenzile sunt expediate cu plata ramburs. Acest lucru inseamna ca vei plati coletul in numerar la curier in momentul livrarii. In curand iti vom oferi posibilitatea achitarii coletului prin intermediul cardului bancar.

Daca e ceva in neregula cu comanda mea?
Daca primesti un produs gresit, defect sau, daca am provocat orice tip de neplacere, pur si simplu contacteaza-ne la numarul de telefon --- si --- sau prin email la info@pestisoruldeaur.com si iti promitem ca ne vom indrepta greseala in cel mai avantajos mod pentru tine. Suntem intotdeauna cinstiti si loiali si ne dorim sa iti oferim produse si servicii de calitate!