Macadamia Professional

Macadamia ProfessionalTM este un renumit brand american, disponibil in peste 80 de tari si apreciat de femeile din intreaga lume inca din momentul lansarii (in 2009).

Compania Macadamia Professional ofera garantia ca liniile de ingrijire si de styling promovate acopera nevoile tuturor tipurilor de par. Dupa indelungi discutii si intalniri cu femei din toate colturile lumii si dupa cercetari asidue, cercetatorii de la Macadamia Professional au descoperit ca hidratarea intensa este esentiala pentru toate tipurile de par.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In acest sens, acestia au dezvoltat si patentat tehnologia Pro Oil Complex®, un concentrat obtinut prin combinarea a doua uleiuri pretioase - uleiul de macadamia si uleiul de argan. Bogate in Omega 3, Omega 5, Omega 7 si Omega 9, cele doua uleiuri naturale asigura un nivel optim de hidratare. In plus, acestea sporesc capacitatea parului de se regenera in totalitate. Chiar si cel mai aspru si deteriorat fir de par este intens hidratat si devine mai elastic.

Pe scurt, Macadamia Professional înseamnă:
·  produse profesionale bazate pe tehnologia PRO OIL COMPLEX®;
·  linii complete de ingrijire şi de styling a parului, in care sunt prezente ingrediente naturale;
·  o colectie de produse premium, avand ca ingredient-cheie uleiul de macadamia care patrunde adanc in par, il repara si il protejeaza de diversi factori externi.
Ordoneaza dupa
Produse pe pagina de la 1 pana la 24 din 44 (2 pagini)
Toate brandurile
Philip Kingsley
Kerastase
Macadamia Professional
Alterna
Loreal Professionnel
Marrakesh
Miracle Oil
Hemp Seed
O'right
Mediceuticals
ColorpHlex
Eprouvage
IKOO
Matrix
ApHogee
Dessata
Redken
Ceriotti
Aglique
Biolage
Rozober
Beard Monkey
Wella
Londa Professional
Aloxxi