O'right

Compania de cosmetice profesionale O’right este recunoscuta la nivel mondial pentru produsele cosmetice ecologice de ingrijire a parului, dar si pentru grija sa fata de natura.
 
Cosmeticele profesionale pentru par marca O'Right contin intr-o proportie de peste 90% ingrediente naturale, organice. Formulele concentrate reprezinta solutii eficiente si inovatoare pentru problemele parului si ale scalpului. Ambalajele produselor O'right sunt in totalitate biodegradabile, asa ca amprenta de carbon a acestora este zero. De altfel, sub egida O’right a fost lansat "Tree in a Bottle" - primul sampon din lume cu un ambalaj 100% biodegrabil si compostabil, care dupa folosire poate fi plantat in pamant. In capatul ambalajului se gaseste un mic recipient in care sunt inserate diverse seminte de arbusti care odata plantate germineaza, sub efectul compostului in care se descompune ambalajul. Sampoanele O'Right "Tree in a Bottle" sunt disponibile in diverse sortimente si in variante de 250 ml. 
 
Pe langa gama variata de sampoane, balsamuri, uleiuri si tratamente potrivite diverselor tipuri de par, te poti delecta si cu gelurile de dus O'Right, care lasa pielea incredibil de fina si catifelata.
 
Pestisorul De Aur este distribuitor oficial al acestui brand in Romania!
 
 
Ordoneaza dupa
Produse pe pagina de la 1 pana la 24 din 46 (2 pagini)
Toate brandurile
Philip Kingsley
Kerastase
Macadamia Professional
Alterna
Loreal Professionnel
Marrakesh
O'right
Mediceuticals
ColorpHlex
Eprouvage
IKOO
Matrix
ApHogee
Dessata
Redken
Ceriotti
Aglique
Biolage
Rozober
Beard Monkey
Wella
Londa Professional
Aloxxi