Recoffee - pentru revitalizarea parului

400 miliarde de cesti de cafea sunt baute anual
      14000 de cafele se beau la fiecare secunda
      22000 de tone de zat de cafea se arunca in fiecare zi

Pentru O’Right Recoffee 4 cesti de cafea inseamna 1 sampon                                                                                                  

O’Right a luat acest zat aparent inutil, dar in realitate un ingredient atat de pretios, si a conceput din el ceva uimitor – o gama noua de produse profesionale pentru par. Acestea sunt produsele Reсoffee – atente atat cu parul cat si cu mediul inconjurator.

Reсoffee sunt produse din 100% zat de cafea reciclat, de la compozitie pana la ambalaj. Fiecare sticla a seriei isi pastreaza culoarea cafenie autentica si aroma binecunoscuta. O’Right Recoffee poate deveni ritualul zilnic de ingrijire, continand gel de dus hranitor, gel de curatare faciala, balsam sau ulei de par. Sampoanele acestei game, potrivite atat pentru parul fara volum, pentru parul vopsit sau parul uscat, ofera o hidratare in profunzime, volum si densitate, iar inca de la prima utilizare parul va deveni mai matasos si mai stralucitor.

Cafeaua, ingredientul principal al seriei O’Right Recoffee, are o multime de avantaje nepretuite precum stimularea cresterii parului, prevenirea caderii parului, hidratarea scalpului, precum si protectie in timpul tratamentelor termice.

Devotat stilului sau, O'Right se ingrijeste atat de problemele parului si ale scalpului, cat si de cele ale mediului si ofera utilizatorilor posibilitatea de a creste propriul arbore de cafea. Plantand ambalajul samponului Reсoffee - Tree In The Bottle, acesta se va descompune complet in sol, iar din semintele sale, inglobate in ambalaj, va creste un arbore de cafea adevarat!

 

Ordoneaza dupa
Toate brandurile
Philip Kingsley
Kerastase
Macadamia Beauty
Alterna
Marrakesh
O'right
Mediceuticals
Ellwo
ColorpHlex
Eprouvage
IKOO
Matrix
ApHogee
Dessata
Redken
Ceriotti
Aglique
CBD Daily
Biolage
Rozober
Beard Monkey
MAKEDA Botanics
Wella