• Set pentru protejarea parului in timpul vopsirii si decolorarii ColorpHlex

Set pentru protejarea parului in timpul vopsirii si decolorarii ColorpHlex

  • Livrare gratuita
  • Disponibil
  • Produs 100% original
238.00 lei
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa primesti o notificare atunci cand produsul este disponibil.
Setul Set pentru protejarea parului in timpul vopsirii si decolorarii ColorpHlex contine:
 
1 buc. Pasul 1 - ser de par pentru intarire si protectie in timpul vopsirii/decolorarii 59 ml
1 buc. Pasul 2 - balsam finish de intarire pentru folosirea dupa vopsire/decolorare 118 ml
 
Mod de utilizare:
 
*Atunci cand va vopsiti - amestecati cantitatea necesara din Pasul 1 la mixul de vopsea + oxidant (1 ml Pasul 1 la 30 ml vopsea + oxidant). Continuati cu vopsirea parului, urmand instructiunile de utilizare de pe vopseaua pe care o folositi. Dupa ce spalati parul cu sampon, zvantati cu un prosop si aplicati cantitatea necesara din Pasul 2 de la radacina pana la varfuri. Lasati sa actioneze 10 min. si clatiti din abundenta cu apa. Coafati cum doriti.
 
*Atunci cand va decolorati - amestecati cantitatea necesara din Pasul 1 la mixul de vopsea + oxidant (3 ml Pasul 1 la 30 ml vopsea + oxidant). Continuati cu vopsirea parului, urmand instructiunile de utilizare de pe vopseaua sau decolorantul pe care il folositi. Urmariti parul tot timpul. Spalati parul cu sampon. Daca folositi un nuantator dupa decolorare, repetati aceeasi procedura, urmand indicatiile aratate pentru adaugarea Pasului 1 atunci cand va vopsiti. Dupa spalarea finala a parului, uscati cu un prosop si aplicati cantitatea necesara din Pasul 2 de la radacina pana la varfuri. Lasati sa actioneze 10 min. si clatiti din abundenta cu apa. Coafati cum doriti.
 
*Ca tratament pentru parul deteriorat: Terapia completa - pulverizati peste parul spalat si uscat din Pasul 1, diluat cu apa cu un raport de 1:3 (de exemplu: 4 ml din Pasul 1 la 12 ml de apa). Intindeti cu degetele sau cu un pieptene cu dinti rari. Incalziti parul timp de 10 min. Dupa timpul de actionare, aplicati o cantitate mica (aproximativ 7.5 ml) din Pasul 2 pe parul umed si pieptanati de la radacina pana la varfuri. Lasati sa actioneze 10 min. si clatiti din abundenta cu apa. Coafati ca de obicei. Terapie rapida - pentru parul deteriorat usor, amestecati 1 ml din Pasul 1 la 7.5 mil ColorpHlex Pasul 2 si aplicati pespe parul spalat cu sampon. Pentru parul deteriorat mediu amestecati 2 ml din Pasul 1 la 7.5 ml din Pasul 2 si aplicati peste parul spalat cu sampon. Pentru parul deteriorat puternic, amestecati 3 ml din Pasul 1 la 7.5 ml din Pasul 2 si aplicati peste parul spalat cu sampon. Dupa ce ati aplicat mixul peste par, pieptanati cu un pieptene de la radacina pana la varfuri. Lasati sa actioneze timp de 5 pana la 10 min. Caldura va mari si va imbunatati actiunea terapiei, de aceea o puteti incalzi. Clatiti cu apa din abundenta si coafati dupa cum doriti.
 

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa primesti o notificare atunci cand produsul este disponibil.