• Tratament intensiv pentru netezire Kerastase Fusio-Dose Homelab 4x6ml Booster Discipline + 4x12ml tratament concentrat la alegere

Tratament intensiv pentru netezire Kerastase Fusio-Dose Homelab 4x6ml Booster Discipline + 4x12ml tratament concentrat la alegere

  • Livrare gratuita
  • In stoc
  • Produs 100% original
288.00 lei

Alege


*

Setul tratament pentru netezire Kerastase Fusio-Dose Homelab contine 4 x 6ml fiole Booster Discipline si  4 x 12ml fiole tratament concentrat la alegere. 

Ingredientele active concentrare sunt menite sa fuzioneze pentru a obtine un tratament personalizat adaptat nevoilor parului tau. Capabil sa raspunda tuturor necesitatilor si problemelor parului, Fusio-Dose™ trateaza in profunzime si ofera o transformare instantanee parului, cu rezultate de durata.

Tratamentul concentrat este selectionat in functie de necesitatile primare ale parului, iar boosterul in functie de nevoile secundare.


​Mod de utilizare: continutul boosterului se adauga in flaconul tratamentului concetrat si se amesteca pana cand se obtine un mix omogen. Dupa, se aplica pe parul umed, masand delicat, iar la final se clateste cu apa din abundenta. Se foloseste o data pe saptamana.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*