Filler concentrat pentru ingrijirea varfurilor parului lung Professionnel Pro Longer 15 ml

  • Filler concentrat pentru ingrijirea varfurilor parului lung Professionnel Pro Longer 15 ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
23.75 lei
25.00lei

Filler concentrat pentru ingrijirea varfurilor parului lung Professionnel Pro Longer 15 ml

Fara comprommisuri intre lungime si densitate!

 Acest filler concentrat Pro Longer еste indicat pentru ingrijirea varfurilor parului lung, fiind stiut ca acestea sunt cele mai slabe zone ale firului, subtiindu-se si deteriorandu-se cu trecerea timpului. Acesta intareste, umple ca densitate cuticula firului de par, ca rezultat parul este vizibil mai sanatos, plin, frumos, pare fluid. Toate acestea apar chiar de la prima aplicare a produsului. 
Contine o doza concentrata din fillerul A-100, aceasta molecula patentata  L'Oréal care patrunde in interiorul cuticulei firului de par, redandu-i densitate in structura. Aminoacidul din formula ajuta la intarirea firului de par in exteriorul acestuia. formula acestui concentrat se activeaza exact asupra varfurilor subtiate sau exact acolo unde parul are nevoie de forta si densitate.

Efecte imediate:
Umple pur si simplu varfurile subtiate chiar de la prima folosire. Rezultate de durata in caz de folosire regulata.

Ingredienti activi:

Filler A -100 – molecula patentata  L’Oreal, patrunde in interiorul cuticulei firului de par, umpland calibrul acestuia pana in varfuri. Ca rezultat parul este mult mai dens, sanatos, cu acelasi calibru de la radacini pana la ultimul centimetru.

Aminoacid – se directioneaza direct asupra suprafetei firului de par, cu efect renovator si de intarire.

Mod de folosire: Aplicati pe toata lungimea parului, in prealabil spalat si uscat cu prosopul, insistand mai ales asupra varfurilor. Lasati sa actioneze 5 minute, apoi clatiti. Folositi saptamanal, posibil si in locul balsamului sau a mastii din aceeasi serie. 

Cu cat este mai lung parul, cu atat mai des trebuie sa il tundeti pentru ca cele mai slabe zone sunt la nivelul varfurilor … pana acum! Сu Loreal Professionnel Pro Longer spuneti nu! foarfecelui, si puteti sa paziti parul lung! Seria contine Filer A-100 si aminoacid, ambele ingrediente active care regenereaza firul de par pe toata lungimea acestuia si sigileaza varfurile. Ca rezultat, parul este lung, sanatos si frumos, cu aceeasi densitate si calibru de la radacina pana la varf.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*