•  Vopsea de par permanenta Wella Koleston Perfect Me+ 60ml

Vopsea de par permanenta Wella Koleston Perfect Me+ 60ml

  • In stoc
  • Produs 100% original
53.00 lei

Alege


*
*
*
Vopseaua de par Wella Koleston Perfect Me+ este potrivita pentru toate tipurile de par, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Dupa vopsire, parul este matasos si moale, corespunzand conceptului Wella. 
La baza vopselei de par Wella Koleston sta tehnologia Triluxiv. Aceasta tehnologie ofera parului culori bogate, clare, care isi pastreaza intensitatea pentru o perioada indelungata de timp, iar stralucirea lor este mai mare cu 69 % in comparatie cu parul nevopsit. Ca rezultat, vopseaua de par Koleston ofera pana la 65% mai multa stralucire in comparatie cu parul natural!
In compozitia vopselei de par Koleston Perfect Me+ sunt incluse lipidele, care patrund in structura poroasa a firului de par, il netezesc si ii faciliteaza fixarea pigmentilor.
Vopseaua de par permanenta profesionala Wella Koleston Perfect Me+ cuprinde molecula HDC (compactitate ridicata si densitate culorii) pentru a se atinge un echilibru perfect al culorii pe lungimea si pe varfurile parului.
Colori clare, bogate si de lunga durata cu Wella Koleston Perfect Me+!
 
Mod de utilizare: Se amesteca vopseaua de par cu oxidatul in proportie de 1:1. Timpul de actiune al vopselei: 30-40 minute.
 
Pentru gama speciala de blond, se recomanda raportul de 1:2. Timpul de actiune al vopselei:50-60 minute.
 
* Puteti alege daca doriti, sa cumparati vopseaua in combinatie cu doza unica ColorpHlex (Etapa 1 - 3,75 ml si Etapa 2 - 7,5 ml), cu ajutorul careia veti intari firul de par si il veti proteja de deteriorare in timpul vopsirii/decolorarii.
 
 
 
 

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*
Toate brandurile
Philip Kingsley
Kerastase
Alterna
Loreal Professionnel
Marrakesh
Miracle Oil
Hemp Seed
O'right
Mediceuticals
ColorpHlex
Eprouvage
IKOO
Matrix
ApHogee
Dessata
Redken
Ceriotti
Aglique
Biolage
Rozober
Beard Monkey
Wella
Londa Professional
Aloxxi