Vopsea de par incolora fara amoniac Loreal Professionnel Dialight Clear 50ml

  • Vopsea de par incolora fara amoniac Loreal Professionnel Dialight Clear 50ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
34.20 lei
36.00lei

Alege


*
*

L’Oreal Professionnel Dialight Clear este o vopsea incolora cu efect de gloss, destinata persoanelor care viseaza la un par ultrastralucitor.

Dialight Clear se poate aplica atat pe parul natural, cat si pe parul vopsit. De asemenea, se poate combina cu vopseaua ton-pe-ton Dialight.

Nu contine amoniac, iar tehnologia acida care sta la baza formulei Dialight Clear contribuie la uniformizarea culorii si la sigilarea cuticulei (stratul extern al parului), ceea ce confera firului un plus stralucire.

Dialight Clear se aplica usor, nu are un miros intepator si actioneaza bland la nivelul scalpului. Pelicula naturala a parului este protejata, iar culoarea reimprospatata.

Te vei bucura de o culoare naturala, uniforma si, in plus, parul va capata luciu si vitalitate.

Timp de actiune: cca. 10-15 minute

Mod de utilizare: A se respecta cu strictete instructiunile si informatiile specifice de utilizare, inscrise pe ambalaj.

* Puteti alege daca doriti, sa cumparati vopseaua in combinatie cu doza unica ColorpHlex (Etapa 1 - 3,75 ml si Etapa 2 - 7,5 ml), cu ajutorul careia va veti intari firul de par si il veti proteja de deteriorare in timpul vopsirii/decolorarii.

 

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*