Balsam anti-frizz 250 ml Redken Frizz Dismiss Conditioner

  • Balsam anti-frizz 250 ml Redken Frizz Dismiss Conditioner
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
90.25 lei
95.00lei

Balsam anti–frizz Redken Frizz Dismiss pentru netezire si catifelare care disciplineaza parul dezordonat si cu tendinta de electrizare. Hidrateaza in profunzime si ofera catifelare si moliciune, provocand o senzate placuta la atingere. Elimina efectul de electrizare si domoleste firele dezordonate. Formula fara sulfati, hraneste si usureaza procesul de pieptanare a podoabei capilare. Asigura control asupra coafurii si conditiei parului, chiar in caz de umiditate meteorologica.

Efecte imediate:
Netezeste si catifeleaza parul
Ofera moliciune si stralucire
Elimina efectul frizz
Hraneste si usureaza procesul de pieptanare
Protejeaza parul chiar in conditii meteo de umezeala

Ingredienti activi:
Ulei de babassu - ulei pretios care se diferentiaza de celelalte uleiuri mai ales prin faptul ca nu se solidifica in conditii de temperatura scazute. Are proprietati hidratante accentuate, nutreste podoaba capilara, revitalizand-o si prevenind ruperea acesteia. Indicat si pentru masajul scalpului, stimuland circulatia sanguina si aparitia de fire noi de par, si avand proprietatea de a se curata cu ususrinta, fara a lasa urme grase. 

Mod de folosire: Aplicati pe parul umed, in prealabil spalat cu sampon din aceeasi gama. Lasati sa actioneze pentru cateva minute,  apoi clatiti din abundenta.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*