MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Balsam pentru volum si densitate 170 ml Density Thickening Conditioner PHILIP KINGSLEY

  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
114.40 lei
143.00lei

Density Thickening Conditioner еste balsam cu formula lejera, care faciliteaza pieptanarea si imbunatateste starea generala a parului fin, subtiat si cu tendinta de cadere. 

Polimerii hiper ramificati si peptidele hidrolizate de mazare sunt ingredienti unici care ofera volum si densitate parului, fara a-l usca,  iar ceramidele biomimetice cu textura sa lejera ajuta la inlocuirea liptidelor pierdute in zonele deteriorate ale parului. In acelasi timp sigileaza si netezesc cuticula, facand-o mai rezistenta in fata actiunii mediului inconjurator. 

Parul este mai moale, plin de vitalitate, de stralucire naturala. Lungimile sunt insanatosite si hidratate, iar in urma folosirii cu regularitate, ruperea firelor este redusa.

Rezultate in urma testului instrumental:
✓ 25% observa mai mult volum chiar de la prima utilizare
✓ In urma folosirii cu regularitate impreuna cu alte produse din seria Density Thickening, posibilitatea de rupere a firelor se reduce pe plan de durata

Efecte benefice:
✓ Netezeste cuticula si ajuta la pieptanarea facila a parului
✓ Formula inovativa pentru un volum momentan
✓ Imbunatateste starea generala a parului fin, cu tendinta de rupere
✓ Protejeaza cuticula, facand-o mai rezistenta fata de agresiunea mediului extern
✓ Ofera stralucire de glanz
✓ Ofera maleabilitate si elasticitate parului
✓ Hidrateaza si face parul placut la atingere

Ingredienti activi:
Polimeri hiper - ramificati - maresc vizibil volumul, patrunzand in parul umed si transformand structura plata intr-una cu sase unghiuri in urma uscarii parului, asigurand astfel volum, densitate si vitalitate pe lungimea suvitelor. 

Peptide hidrolizate de mazare - cu proprietati puternic antioxidante si hidratante, umplu si insanatosesc structura firelor de par.

Ceramide biomimetice - suplimenteaza peptidele lipsa din parul deteriorat, facandu-l mai rezistent in fata agresiunilor viitoare.

Amestec de ulei de ricin si acid sebacinic - sigileaza cuticulele deschise in urma prelucrarii chimice. Adauga stralucire cu fiecare spalare.

Mod de folosire: Se aplica pe lungimea suvitelor spalate si usacte cu prosopul. Se lasa sa actioneze pentru cateva minute, apoi se clateste cu apa din abundenta.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*