MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Balsam renovator pentru par lung Loreal Professionnel Pro Longer 200 ml

  • Balsam renovator pentru par lung Loreal Professionnel Pro Longer 200 ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
79.00 lei

Balsam renovator pentru par lung Loreal Professionnel Pro Longer 200 ml

Fara compromisuri intre lungime si densitate!

Balsamul renovator Pro Longer este indicat pentru parul subtire cu varfuri subtiate, deteriorate. Acesta intareste si umple firul de par pe toata lungimea acestuia, ca rezultat este vizibil mai sanatos si puternic.
Tehnologia L'Oréal care are la baza molecula patentata Filler A -100 patrunde in cuticula firului de par, facandu-l mai dens. Aminoacizii din formula sa ajuta la fortificarea firului de par din exterior. Formula actioneaza exact asupra zonei in care parul se subtiaza sau acolo unde acesta are nevoie de densitate si protectie.

Efecte imediate:
 cu 20% mai putine varfuri despicate

de 5 ori mai stralucitor par

Ingredienti activi:

Filler А -100 - molecula patentata  L’Oreal, care patrunde in interiorul cuticulei , umpland firul pana la ultimul centimetru. Ca rezultat , parul este vizibil mai dens, sanatos.

Aminoacid - se directioneaza exact asupra lungimii parului, pentru a-l fortifia si proteja.

Mod de folosire: Aplicati pe toata lungimea parului umed , in prealabil uscat cu prosopul. Lasati sa actioneze cateva minute. Clatiti.

Cu cat parul este mai lung, cu atat acesta are mai multa nevoie de foarfece, deoarece se stie ca cele mai slabe zone sunt chiar in ultimii centimetri ale firului de par... pana acum! Сu Loreal Professionnel Pro Longer puteti sa va paziti lungimea firului de par, fara foarfece! Seria include Filler А-100 si aminoacizi , ambele fiind dintre cele mai active ingrediente care refac cuticula firului de par si umplu varfurile. Ca rezultat parul este lung, sanatos si frumos, cu aceeasi densitate de la radacini pana la ultimul centimetru.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*