Livrare gratuita pentru comenzi peste 139 lei
Cod de reducere pentru fiecare comanda

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Brumes du Maroc Spray de păr și corp aromat 30 ml

  • Brumes du Maroc Spray de păr și corp aromat 30 ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
88.00lei

Deja ați putea savura pe deplin aromei emblematice Moroccanoil prin spray-ul Brumes du Maroc.

Spray-ul aromat este creat pentru păr și corp, combinând acțiunea uleiului de argan și vitaminei E, pentru hrănirea părului și pielii. Secretele parfumului recunoscut include chihlimbar picant și accente florale fine, care vă duc la Marea Mediterană cu fiecare pulverizare.

Formula complexă a spray-ului conferă simultan îngrijire cu o serie de beneficii pentru păr și  piele și parfum fermecător de lungă durată. Combinația de ulei de argan și vitamină E are capacitatea de hidratare și catifelare. Uleiul de argan asigură acțiune de hrănire în adâncime. Substanțele antioxidante conținute în vitamina E protejează părul și pielea împotriva acțiunii radicalilor liberi.

Spray-ul aromat Brumes du Maroc prezintă și tehnologia de absorbire a razelor UV, datorita căreia asigură protecția solară. Toate aceste beneficii sunt însoțite de aroma captivantă Moroccanoil, care cufundă simțurile dvs. în încântare exotică.

Ingrediente active:
Ulei de argan – hrănește și consolidează părul, reducând semnificativ apariția capetelor despicate ale firelor de păr. Aplicat pe piele, acesta are proprietatea de calmare, catifelare și hrănire în adâncime a pielii.
Vitamină Е – un antioxidant puternic, care regenerează pielea și reface părul, asigurând protecția  cestora împotriva acțiunii radicalilor liberi.

Accente cheie de parfum:
Chihlimbar picant – dezvăluie mister și aduce un suflu de Maroc
Accente florale – poartă un parfum de prospețime Mediteraneană


Modalitate de utilizare: Stropiți pe păr și pe corp de la distanță de 20–25 cm. Ar putea fi stropit direct pe păr, piele și pe haine.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*