MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Doza unica de utilizare pentru protejarea parului in timpul vopsirii si decolorarii ColorpHlex

  • Doza unica de utilizare pentru protejarea parului in timpul vopsirii si decolorarii ColorpHlex
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
27.00 lei
Set-ul contine:
 
1 buc. Pasul 1 - ser de intarire si de protectie in timpul vopsirii/decolorarii 3.75 ml
1 buc. Pasul 2 - balsam finish de intarire pentru folosirea dupa vopsire/decolorare 7.5 ml
 
Utilizare:
 
*Atunci cand va vopsiti - amestecati cantitatea necesara din Pasul 1 la mixul de vopsea + oxidant (1 ml Pasul 1 la 30 ml vopsea + oxidant). Continuati cu vopsirea parului, urmand instructiunile de utilizare de pe vopseaua pe care o folositi. Dupa ce spalati parul cu sampon, zvantati cu un prosop si aplicati cantitatea necesara din Pasul 2 de la radacina pana la varfuri. Lasati sa actioneze 10 min. si clatiti din abundenta cu apa. Coafati cum doriti.
 
*Atunci cand va decolorati - amestecati cantitatea necesara din Pasul 1 la mixul de vopsea + oxidant (3 ml Pasul 1 la 30 ml vopsea + oxidant). Continuati cu vopsirea parului, urmand instructiunile de utilizare de pe vopseaua sau decolorantul pe care il folositi. Urmariti parul tot timpul. Spalati parul cu sampon. Daca folositi un nuantator dupa decolorare, repetati aceeasi procedura, urmand indicatiile aratate pentru adaugarea Pasului 1 atunci cand va vopsiti. Dupa spalarea finala a parului, uscati cu un prosop si aplicati cantitatea necesara din Pasul 2 de la radacina pana la varfuri. Lasati sa actioneze 10 min. si clatiti din abundenta cu apa. Coafati cum doriti.
 
*Ca tratament pentru parul deteriorat: Terapia completa - pulverizati peste parul spalat si uscat din Pasul 1, diluat cu apa cu un raport de 1:3 (de exemplu: 4 ml din Pasul 1 la 12 ml de apa). Intindeti cu degetele sau cu un pieptene cu dinti rari. Incalziti parul timp de 10 min. Dupa timpul de actionare, aplicati o cantitate mica (aproximativ 7.5 ml) din Pasul 2 pe parul umed si pieptanati de la radacina pana la varfuri. Lasati sa actioneze 10 min. si clatiti din abundenta cu apa. Coafati ca de obicei. Terapie rapida - pentru parul deteriorat usor, amestecati 1 ml din Pasul 1 la 7.5 mil ColorpHlex Pasul 2 si aplicati peste parul spalat cu sampon. Pentru parul deteriorat mediu amestecati 2 ml din Pasul 1 la 7.5 ml din Pasul 2 si aplicati peste parul spalat cu sampon. Pentru parul deteriorat puternic, amestecati 3 ml din Pasul 1 la 7.5 ml din Pasul 2 si aplicati peste parul spalat cu sampon. Dupa ce ati aplicat mixul peste par, pieptanati cu un pieptene de la radacina pana la varfuri. Lasati sa actioneze timp de 5 pana la 10 min. Caldura va mari si va imbunatati actiunea terapiei, de aceea o puteti incalzi. Clatiti cu apa din abundenta si coafati dupa cum doriti.
 

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*