MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

Livrare gratuita pentru comenzi peste 139 lei

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Compozitie de uleiuri esentiale Groundiing MAKEDA Botanics 10 ml

  • Compozitie de uleiuri esentiale Groundiing MAKEDA Botanics 10 ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
45.00 lei

Compozitia de uleiuri esentiale Grounding inspira sentiment de acceptare, de apartinere si anuleaza senzatia de iritare. Imbunatateste legatura cu Pamantul, ajuta la ancorare dе realitate atat a energiei fizice, cat si cele sufletesti. 

Compozitia Grounding contine un amestec de cinci uleiuri esentiale care accentueaza sentimentul de stabilitate, claritate si spiritualitate cu aroma sa speciala, ceea ce creeaza o atmosfera de autocunoastere. Aceasta compozitie de uleiuri esentiale canalizeaza forta emotionala, ajuta la disponibilitatea de a rezolva orice problema. Cu acest ajutor in ancorarea de realitate se pot confrunta cu usurinta incercarile grele. 


Petrecem mult timp in ganduri profunde, analizam ceea ce s-a intamplat, ne ingrijoram pentru viitor, ne intoarcem in trecut. In tot acest timp petrecut in ganduri pot aparea nelinistea, panica, senzatia de nestabilitate si nesiguranta. Tocmai acum este momentul in care este nevoie de ancorare in realitate, de prezenta "acum" si "aici". Este recapatata linistea interioara, increderea in sine, forta. 


Compozitia de uleiuri esentiale Grounding:
✓ Ancorarea energiei fizice si spirituale
✓ Echilibreaza spiritul si corpul
✓ Relaxeaza organismul
✓ Imbunatateste activitatea mentala
✓ Reduce stressul si nelinistea
✓ Invioreaza organismul
✓ Indeparteaza senzatia de apatie
✓ Actiune imunostimulanta
✓ Imbunatateste memoria


Amestec sinergic de uleiuri esentiale:


Uleiul esential de Lemn de Cedru calmeaza mintea si corpul. Aroma sa lemnoasa, intima, calda, implica o senzatie de bine si de vitalitate. Inlaturand incordarea, uleiul de lemn de cedru purifica mintea si ajuta la obtinerea unui smon de calitate, odihnitor.

Ulei esential de Ienupar are proprietati tonice generale si calmante. Imbunatateste starea si curata organismul de toxine. Uleiul esential de Ienupar usureaza starea fizica si mentala, apatia si inlatura tulburarile de somn.

Ulei esential de Ghimbir actioneaza imunostimulant, antiviral, antibacterial. Aduce un plus de normalitate functiei sexuale. 

Ulei esential de Vetiver are proprietati de ancorare, de calmare. Usureaza panica, nelinistea si depresia, imbunatateste imunitatea si memoria. Intareste imunitatea, minimalizeaza dezvoltarea agentilor bacterieni si virali.

Ulei esential de Chiparos are efect antiinflamator si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Are efect echilibrant si inviorator asupra intregului organism, cat si asupra glandelor limfice.


Mod de folosire: Prin difuzie cu difuzorul pentru aromaterapie. Se adauga 2-3 picaturi pentru fiecare 100 ml apa, pentru o durata de 1 ora. 

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*