MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

Livrare gratuita pentru comenzi peste 139 lei

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Compozitie de uleiuri esentiale Meditation MAKEDA Botanics 10 ml

  • Compozitie de uleiuri esentiale Meditation MAKEDA Botanics 10 ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
55.00 lei

Compozitia de uleiuri esentiale Meditation calmeaza si echilibreaza fizic si mental, axandu-se pe concentrarea, ancorarea si focalizarea mintii. Ajuta la eliminarea stressului, detine proprietati relaxante. Influenteaza catre pozitivism, optimismul, recunostiinta, increderea in sine si autorespect. 

Compozitia Meditation contine un amestec de sapte uleiuri esentiale cu efect comun de relaxare si calmare a simturilor. Aceasta compozitie de uleiuri esentiale are proprietati antidepresive, care actioneaza asupra dispozitiei si motivatiei. Calmeaza sistemul nervos, stimuleaza producerea de hormoni ai fericirii si maresc functiile de autoprotectie a organismului.


Compozitia de uleiuri esential Meditation:
✓ Imbunatateste calitatea meditatiei
✓ Proprietati calmante
✓ Echilibreaza sufletul si corpul
✓ Calmeaza sistemul nervos
✓ Micsoreaza nivelul de stress
✓ Proprietati antidepresive
✓ Ajuta la obtinerea unui somn de calitate, odihnitor
✓ Intareste libidoul
✓ Stimuleaza producerea hormonilor fericirii


Amestec sinergic de uleiuri esentiale pure:


Ulei esential de Salvie are proprietati calmante si echilibreaza functiile organelor.Actioneaza calmant asupra sistemului nervos si usureaza starile de stress si depresie. 

Ulei esential de Tamaie care are proprietati calmante si inlatura stresul. Efectiv impotriva insomniei, fricii, panicii, cosmare nocturne, neliniste, pesimism. Mareste concentratia.

Uleiul esential de Patchouli are efecte de echilibrare, de calmare, de ancorare in realitate.

Uleiul esential de Bergamota are proprietati antiseptice, antispasmice, antidolorifice, antidepresante, dezinfectante, tonifice. Flavonoidele din acest ulei esential calmeaza sistemul nervos si stimuleaza secretia hormonilor fericirii. 

Uleiul esential de Ylang-ylang are efect relaxant, se foloseste pentru atenuarea durerii, reduce inflamatiilor, imbunatatirea dispozitiei, accentuarea libidoului.

Uleiul esential de Smirna are efecte in pastrarea echilibrului organismului, distruge bacteriile, curata corpul de paraziti, ajuta l acicatrizarea ranilor, amelioreaza durerea articulara.

Uleiul esential de Levantica detine proprietati relaxante, calmeaza mintea si ajuta la obtinerea unui somn de calitate. Mareste fortele de autoprotectie fata de cirusi sau raceli. Uleiul de Levantica relaxeaza si echilibreaza corpul si mintea.


Mod de folosire: Prin difuzie cu difuzorul pentru aromaterapie. Se adauga 2-3 picaturi pentru fiecare 100 ml apa, pentru o durata de 1 ora. 
 

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*