MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

Livrare gratuita pentru comenzi peste 139 lei

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Compozitie de uleiuri esentiale Self-Confidence MAKEDA Botanics 10ml

  • Compozitie de uleiuri esentiale Self-Confidence MAKEDA Botanics 10ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
45.00 lei

Compozitia de uleiuri esentiale Self-Confidence ajuta la imbunatatirea increderii in sine si la luarea de decizii constructive in viata de zi cu zi.

Compozitia Self-Confidence contine un amestec de sapte uleiuri esentiale care imbunatatesc modul de acceptare de sine, ajuta la cresterea increderii in fortele proprii. Aceasta compozitie influenteaza asupra pozitivismului, relaxarii si imbunatateste memoria. Indeparteaza emotiile negative si dispozitia, imbunatateste activitatea mentala si incarca energetic. 
 

Compozitia de uleiuri esentiale Self-Confidence:
✓ Amplifica increderea in sine
✓ Stimuleaza luarea deciziilor
✓ Reduce nivelul stressului
✓ Imbunatateste memoria
✓ Influenteaza starea de concentrare
✓ Imbunatateste activitatea mentala
✓ Relaxeaza si echilibreaza mintea si sufletul
✓ Mareste optimismul
✓ Efect relaxant
✓ Indeparteaza dispozitia negativa
✓ Proprietati antibacteriene si imunostimulante
 

Amestec sinergic de uleiuri esentiale pure:
 

Ulei esential de Portocala - numit si "uleiul bucuriei" deoarece mareste optimismul, ne face mai comunicativi, ajuta in insomnii, depresie, stress, incordare nervoasa, sentiment de panica,neliniste, frica, oboseala cronica, tensiune arteriala joasa.

Ulei esential de Levantica are proprietati relaxante, calmeaza mintea si imbunatateste calitatea somnului. Intareste puterile de autoaparare impotriva virusilor si racelilor. Uleiul de levantica relaxeaza si echilibreaza mintea si trupul.
Uleiul esential de Patchouli are efecte de echilibrare, de calmare, de ancorare in realitate.

Uleiul esential de Rozmarin imbunatateste memoria si concentratia. Ajuta la scaderea nivelului de stress si incordarii nervoase, imbunatateste activitatea mentala, amelioreaza starea de oboseala si este adjuvant in tratarea afectiunilor aparatului respirator. Imbunatateste starea de veghe, indeparteaza dispozitia negativa si mareste concentratia. 
Uleiul esential de Bergamota are proprietati antiseptice, antispasmice, antidolorifice, antidepresante, dezinfectante, tonifice. Flavonoidele din acest ulei esential calmeaza sistemul nervos si stimuleaza secretia hormonilor fericirii. 

Ulei esential de Chiparos are efect antiinflamator si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Are efect echilibrant si inviorator asupra intregului organism, cat si asupra glandelor limfice.

Ulei esential de Ghimbir actioneaza imunostimulant, antiviral, antibacterial. Aduce un plus de normalitate functiei sexuale.
 

Mod de folosire: Prin difuzie cu difuzorul pentru aromaterapie. Se adauga 2-3 picaturi pentru fiecare 100 ml apa, pentru o durata de 1 ora. 

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*