Compozitie uleiuri esentiale contra afectiunilor respiratorii MAKEDA Botanics Breathe (Soothe and relief) 10 ml

  • Compozitie uleiuri esentiale contra afectiunilor respiratorii MAKEDA Botanics Breathe (Soothe and relief) 10 ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
45.00 lei

Compozitia MAKEDA Botanics Breathe (Soothe and relief) еste alcatuita din trei uleiuri esentiale extraordinar de binefacatoare aparatului respirator: EucaliptCimbru si Menta. Acest amestec, alcatuit intr-un raport optim, asigura eliberarea cailor respiratorii, usureaza simptomele instalate in urma afectiunilor respiratorii, fiind indicat asadar in cazul starilor gripale, a racelilor,a alergiilor, a bolilor cailor respiratorii.

 

 Efecte benefice:
✓ ajuta in cazul simptomelor bolilor respiratorii si in cazul alergiilor sezoniere
✓ usureaza respiratia dificila
✓ elimina problemele aparatului respirator
✓ indicat in afectiuni respiratorii cronice sau acute, cum ar fi, bronsita, astm, laringita sau angina
✓ elimina senzatia de gat uscat


Uleiul de Еucalipt actioneaza binefacator asupra aparatului respirator, are actiune puternic relaxanta asupra discomfortului fizic. Detine proprietati antimicrobiene.

Uleiul esential de Cimbru este binecunoscut pentru proprietatile sale antivirus, antiseptice, antibacteriane, antimicotice, imunostimulante si expectorante. Ulei de neinlocuit in cazul afectiunilor respiratorii, in cazul primelor simptome aparute, dar si in cazul bolilor deja instalate ca si bronsita, laringita, angina sau astm.

Uleiul de Menta inlatura senzatia de uscaciune din gat, calmeaza simptomele respiratorii.

 

Mod de utilizare:
1.Prin difuzie in aromaterapie cu ajutorul difuzorului MAKEDA, pentru purificarea aerului din incaperi, pentru inhalarea vaporilor binefacatori. Se adauga cate 4 picaturi la fiecare 100 ml apa in rezervorul difuzorului, pentru o durata de 1 ora.

 

2. Aplicat direct pe piele intr-un amestec cu ulei de baza, cum ar fi de jojoba, cocos, masline, intr-o proportie de picaturi la 15 ml pentru adulti si 3 picaturi pentru 15 ml pentru copii. Aplicati prin miscari circulare, blande, de 3-4 ori p ezi, in directia acelor de ceas. Amestecul astfel obtinut poate fi pastrat intr-o cutie de plastic departe de lumina si caldura soarelui, la temperatura camerei, pentru cateva zile.

 

3. Sub forma compreselor calde: incalziti o bucata de material de bumbac, picurati 5-6 doze de ulei esential, aplicati pe gat, sinus sau pe frunte pentru 10 minute. 

 

4. Sub forma inhalatiilor: adaugati 4 picaturi la 250 ml apa clocotita, acoperiti capul cu un prosop, inspirati profund vaporii pentru 10 minute.

  

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*
PRODUSE SIMILARE
Toate brandurile
Philip Kingsley
Kerastase
Macadamia Beauty
Alterna
Marrakesh
O'right
Mediceuticals
Ellwo
ColorpHlex
Eprouvage
Moroccanoil
IKOO
Matrix
ApHogee
Dessata
Redken
Ceriotti
Aglique
CBD Daily
Biolage
Rozober
Beard Monkey
MAKEDA Botanics
Marlique Mix
Wella