Compozitie uleiuri esentiale pentru armonie MAKEDA Botanics Love & Peace 10 ml

  • Compozitie uleiuri esentiale pentru armonie MAKEDA Botanics Love & Peace 10 ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
50.35 lei
53.00lei

MAKEDA Botanics Love & Peace (Attract Good Vibes) еste produsa dintr-o compozitie echilibrata de uleiuri esentiale din Portocala DulceLevanticaYlang ylangSandalwoodPatchouliTrandafiri ( Rosa Damascena) si Neroli. Calmeaza starea de tensiune atat a mintii , cat si a corpului, asigurand o pace interioara greu de atins in alte conditii, umple sufletul de iubire. Aceasta combinatie de uleiuri esentiale induce la iubire, calm instalat, caldura, intimitate, sensibilitate, echilibru. Se atinge o stare de pace interioara, comfort, armonie si frumusete.

 

Efecte benefice:
✓ echilibreaza raportul emotional, sufletesc, material
✓ ajuta la atingerea pacii interioare
✓ imbunatateste dispozitia
✓ stimuleaza emotiile pozitive
✓ calmeaza starile de incordare psihica sau nervoasa
✓ ajuta in cazuri de depresie


Uleiul esential de Portocala Dulce aduce optimismul si increderea in sine la niveluri superioare, induce la atitudine deschisa, pregatita de comunicare, fara timiditate, ajuta de asemenea in stari de insomnie, depresie, stres, indispozitie, panica, oboseala, confuzie, tensiune arteriala scazuta.

Uleiul de Levantica actioneaza calmant, actioneaza favorabil asupra somnului si are actiuni relaxante.

Uleiul esential de Ylang-ylang are o actiune de diminuire a incordarii si elimina stresul, ajutand la o gandire doar din perspectiva pozitiva, optimista.

Uleiul de Sandalwood ajuta la o micsorare a senzatiei de panica si de neliniste, elimina confuzia. Are o actiune antidepresiva.

Uleiul de Patchouli are un efect calmant si echilibrant asupra emotiilor. Inlatura starea de letargie si indeparteaza depresia si panica.

Uleiul de Trandafiri aduce armonie, echilibru, iubire, finete si frumusete.

Uleiul de Neroli instaleaza echilibrul pierdut, indeparteaza oboseala , epuizarea psihica si incordarea nervoasa, panica, depresia. Aceasta compozitie de uleiuri esentiale combate nervozitatea, insomnia, hipertensiunea, tahicardia si are un efect calmant, aduce armonie spirituala si optimism. 

 

Mod de utilizare:

Prin difuzia in aromaterapie cu ajutorul difuzorului MAKEDA, pentru purificarea aerului respirabil din incapere, pentru inspirarea vaporilor binefacatori. Se adauga 4 picaturi la fiecare 100 ml apa, pentru o durata de 1 ora.

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*
PRODUSE SIMILARE
Toate brandurile
Philip Kingsley
Kerastase
Macadamia Beauty
Loreal Professionnel
Alterna
Marrakesh
O'right
Mediceuticals
Ellwo
ColorpHlex
Eprouvage
Moroccanoil
IKOO
Matrix
ApHogee
Dessata
Redken
Ceriotti
Aglique
CBD Daily
Biolage
Rozober
Beard Monkey
MAKEDA Botanics
Marlique Mix
Wella