Compozitie uleiuri esentiale pentru buna concentrare MAKEDA Botanics Focus 10 ml

  • Compozitie uleiuri esentiale pentru buna concentrare MAKEDA Botanics Focus 10 ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
51.00 lei

MAKEDA Botanics Focus este o compozitie de uleiuri esentiale atent selectionate pentru a atinge un nivel superior al concentratiei, o limpezire a gandirii, intuitie. In aceasta compozitie se afla uleiuri esentiale de prima calitate: Patchouli, GeraniumGrapefruitRozmarinMenta. Acest cocktail de uleiuri esentiale  ajuta la concentrarea asupra problemei. Recomandat in special persoanelor care nu pot ramane focusate asupra activitatii mentale, eliminand confuzia, imbunatatind memoria.

 

Efecte benefice:

✓ imbunatateste concentratia

✓ sustine activitatea mentala focusata si inlatura confuzia

✓ ajuta la o retinere fara dificultati a informatiei

 

Uleiul de Patchouli are un efect echilibrant asupra planului emotional. Elimina starea letargica, indeparteaza predispozitia catre depresie si ingrijorare.

Uleiul de Geranium ridica starea de spirit si imbunatateste starea fizica, de asemenea. Atat pe plan emotional si emotiv se observa o imbunatatire semnificativa, dispare incordarea, iritarea.

Uleiul esential de Greipfrut este un energizant natural care tonifica si are efect reimprospator. Elimina stresul si ajuta la claritate mentala, nervoasa.

Uleiul esential de Rozmarin limpezeste gandirea, aduce un aport suplimentar de energie. Ajuta la tratarea durerilor de cap si a migrenelor.

Uleiul esential de Menta elimina oboseala, incordarea, actioneaza ca un tonic si reinfrescant. Usureaza durreile de cap, ajuta la tratarea migrenelor, durerilor musculare si a celor articulare.

 

Mod de utilizare:


1. Prin difuzie in aromaterapie cu ajutorul difuzorului MAKEDA, pentru purificarea aerului din incaperi, pentru inhalarea vaporilor binefacatori. Se adauga cate 4 picaturi la fiecare 100 ml apa in rezervorul difuzorului, pentru o durata de 1 ora.

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*
PRODUSE SIMILARE
Toate brandurile
Philip Kingsley
Kerastase
Macadamia Beauty
Alterna
Marrakesh
O'right
Mediceuticals
Ellwo
ColorpHlex
Eprouvage
Moroccanoil
IKOO
Matrix
ApHogee
Dessata
Redken
Ceriotti
Aglique
CBD Daily
Biolage
Rozober
Beard Monkey
MAKEDA Botanics
Marlique Mix
Wella